Dětská motivace: Kniha o budování dětského sebevědomí

verim_perex
Další kniha z edice Dětská motivace nás zavede v rozhovoru otce s dcerou do silného příběhu malého chlapce Petra, který se cítí osamělý, protože nemá žádné kamarády. Kniha se věnuje  sebevědomí, otázkám týkajícím se sebehodnocení a zařazení ve společnosti.

Tomáš Keltner: Já věřím

V září tohoto roku vyšla kniha pro děti Já věřím z edice Dětská motivace nakladatelství KELTNER Publishing. Kniha dětem odpovídá na otázky, co znamená „věřit si“ a jak se to dělá, kde a jak lze najít přátelství a jak řešit zdánlivě neřešitelný problém.

Kniha vás zavede v rozhovoru otce s dcerou do silného příběhu malého chlapce Petra, který se cítí osamělý, protože nemá žádné kamarády. Má ale svůj plán – staví si vesmírnou loď, kterou chce odletět do nového světa, kde by našel přátelství a štěstí. Jeho pocit, že je sám, zatím dokáže změnit jen slunce, které se zdá být jeho jediným skutečným kamarádem. Jednou večer si Petr povídá se svým tátou o smyslu a významu slova „věřím“. Dozvídá se, co znamená „věřit si“. Díky tomu se Petr učí věřit vlastním snům. Přestože si zpočátku není jistý, nepřestává věřit a jeho sny se postupně stávají skutečností a on skrze svou víru nalézá nový svět a tolik vytoužené přátelství…

Bohatě ilustrovaná kniha Já věřím je již pátým titulem z unikátní edice Dětská motivace a první od českého autora. Je určena pro děti od 8 let, ale i pro všechny, kteří řeší své sebevědomí, otázky týkající se sebehodnocení a zařazení ve společnosti. Tato kniha nabízí rodičům a všem, kdo mají zájem, hluboký vhled do emočního světa dětí, do jejich prožívání a způsobu uvažování. Patronkou Dětské motivace je herečka a čerstvá maminka Martha Issová. Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi.

 

 

KOMENTÁŘE KE KNIZE:

Vaše knížky se mi líbí. Mám ráda příběhy a proto se mi nejvíce líbila knížka „Já věřím“. Myšlenky v ní se skrz příběh nenásilně dostávají do vědomí. Je srozumitelný, poutavý a dojemný. Děti se tak snadno s hrdinou knížky ztotožní a tím i porozumí, co cítí a proč. A to je, myslím, hodně důležité, porozumět pocitům, které v sobě máme. Motivovat a inspirovat děti k získání zdravého sebevědomí a tím nalézt sami sebe, je to nejdůležitější. To by se mělo vyučovat ve škole. To je naprostý základ. Když v dětství pochopíme a poznáme, kdo jsme, tak máme obrovský náskok a pak v dospělosti se skutečně můžeme věnovat tomu, co nás baví. A hlavně člověk, který je sám sebou, nemá potřebu se nad nikoho povyšovat ani se před nikým ponižovat, je člověk spokojený. Ale kolik takových lidí opravdu je?

Iveta Dušková, herečka a režisérka divadla Cylindr, maminka a babička

Dětské knihy vydavatelství KELTNER Publishing podporuji, protože souzním s jejich obsahem a věřím, že mohou dětem pomoci získat sebevědomí a motivaci pro řešení různých nelehkých situací a jejich rodičům ukázat možnost, jak o těchto tématech mluvit.

Martha Issová, herečka

Edice Dětská motivace

Knihy z edice Dětská motivace se zabývají dětským sebevědomím, učí děti, jak překonávat překážky, jak si věřit, jak se vypořádat s neúspěchem, stresem či strachem při cestě životem za svými sny.

Některé z titulů (Já věřím, Miltonovo tajemství, Už žádné výmluvy!, Jsi mnohem víc než jen to, co máš!) jsou k dispozici take v audio podobě. Namluvila je herečka a patronka Dětské motivace Martha Issová.

Já věřím

Autor: Tomáš Keltner
Počet stran: 48
Vazba: pevná (šitá)
Formát: 210 x 210 mm
Cena: 217 Kč
ISBN: 978-80-87642-00-9
Vydáno: 9/2012

 

Knihu Já věřím vydalo nakladatelství Keltner Publishing.

Více informací najdete na www.detskamotivace.cz

 

O autorovi

Tomáš Keltner je současný spisovatel, konzultant v oblasti osobního rozvoje a zakladatel nakladatelství KELTNER Publishing, s. r. o. Je autorem knih o transformaci vědomí, které se staly jedněmi z nejúspěšnějších knih v oblasti osobního rozvoje u nás. Titul Já věřím obsahuje esenci učení, které předkládá ve svých knihách o transformaci vědomí a je jeho první knihou (nejen) pro děti.

Autor se ve svém životě zabýval neobyčejně zajímavými obory. Vystudoval programování a architekturu počítačových systémů, studoval také tradiční korejské umění rytířů Hwarang. Absolvoval školu pro zpravodajské důstojníky, speciální školu pro osobní ochránce Policie ČR a mnoho dalších. Pracoval v tajných službách, později jako bodyguard členů české vlády, zahraničních VIP a v ochraně svědků. Své působení u ozbrojených sil ukončil jako člen elitní vojenské jednotky SOG s nasazením ve válečných konfliktech. Je držitelem certifikátu bezpečnostní prověrky NBÚ na stupeň “Tajné” a “Nato Secret”.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJá věřím

Keltner, Tomáš

Keltner Publishing, 2012

Napsat komentář