Dětská motivace: První kniha, která učí děti myslet o penězích

large11-300x342
Pokračování seriálu o unikátních motivačních knihách pro děti se tentokráte věnuje titulu s tematikou peněz.

Dr. Wayne W. D: Jsi mnohem víc než jen to, co máš!

První kniha na českém trhu, která učí děti správně myslet o penězích.

Kniha zábavnou formou vysvětluje dětem, jaká je skutečná hodnota peněz, a učí je zdravému vztahu k penězům.

Bohatě ilustrovaná kniha pro děti ve věku 4 až 10 let od amerického odborníka Dr. Waynea W. Dyera PhD. je již třetím titulem z unikátní edice Dětská motivace, která jako jediná u nás přináší dětem knihy zaměřené na všestranný rozvoj jejich osobnosti. Audio podobu knihy namluvila patronka Dětské motivace herečka Martha Issová.

Titul Jsi mnohem víc než jen to, co máš! se zabývá velmi důležitým tématem vztahu k penězům. Učí děti jak správně porozumět rozdílu mezi tím, co za peníze lze koupit a co nikoliv. Vysvětluje pojmy peníze, hojnost, ale také závist nebo štědrost. Ukazuje dětem, jak je důležité realizovat své vlastní sny a jak přitom nakládat s penězi, které si vydělají.

Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi. Na konci knihy jsou otázky, s jejichž pomocí si dítě může ověřit, zda správně pochopilo téma knihy.

„Dětské knihy vydavatelství KELTNER Publishing podporuji, protože souzním s jejich obsahem a věřím, že mohou dětem pomoci získat sebevědomí a motivaci pro řešení různých nelehkých situací a jejich rodičům ukázat možnost, jak o těchto tématech mluvit.“

Martha Issová, herečka a čerstvá maminka

„Velmi se mi líbila kniha Jsi mnohem víc než jen to, co máš! Je moc důležité vysvětlovat dětem, jakou mají peníze ve skutečnosti hodnotu. Můj děda vždycky říkával, že když Pán Bůh chce někoho potrestat, tak mu bere rozum a dává peníze. Já k tomu ještě přidávám, že nejenže mu bere rozum, ale bere mu i srdce. Pro mě je velmi důležité, abych neměl na účtu více peněz, než mám rozumu v hlavě nebo laskavosti ve svém srdci. Laskavost v srdci a rozum v hlavě, toho musí mít člověk vždycky víc než peněz.“

Zbigniew Czendlik, kněz a duchovní českého olympijského týmu

„S velkým zájmem jsem si přečetla knihu Jsi mnohem víc než jen to, co máš! Velmi oceňuji, že děti vede srozumitelnou cestou k osvojení si zdravého pohledu na finance, hojnost a další příbuzná témata. Zejména v dnešním konzumem řízeném světě je prospěšné dávat knihám, jako je tato, prioritu a prostor.“

Mgr. Terezie Sverdlinová, ředitelka Nadace Terezy Maxové dětem

Ukázka z knihy

Edice Dětská motivace

Knihy z edice Dětská motivace se zabývají dětským sebevědomím, učí děti, jak překonávat překážky, jak si věřit, jak se vypořádat s neúspěchem, stresem či strachem při cestě životem za svými sny.

Jsi mnohem víc než jen to, co máš!

Autor: Dr. Wayne Walter Dyer, Ph.D.
Počet stran: 32
Vazba: pevná
Formát: 235×205 mm
Doporučená cena: 247 Kč
ISBN: 978-80-904708-7-3
Vydáno: 2012

Knihu Jsi mnohem víc než jen to, co máš!  vydalo nakladatelství Keltner Publishing.

Více informací najdete na www.detskamotivace.cz

 

O autorovi

Světově uznávaný odborník Dr. Wayne Walter Dyer, PhD., je otec osmi dětí a dědeček pěti vnoučat. Dětství prožil v dětských domovech a pěstounských rodinách. Přesto nebo právě proto celý život píše a hovoří o motivaci. Napsal více než 30 knih pro děti a pro dospělé.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJsi mnohem víc než jen to, co máš!

Dyer, Wayne W.

Keltner Publishing, 2012

Napsat komentář