Stefanovy deníky odhalují temný začátek zrodu upírů!

StefanovyDeniky
Fanoušci Upířích deníků se mohou těšit na další dávku napětí, tajemna a romantiky. Stefanovy deníky odhalí tajemné události z minulosti, které předcházely Upířím deníkům. Příběh Stefana, Damona a Katherine a jejich přeměny na upíry je plný silných emocí, které Stefan odhaluje ve svém deníku.

Upíři jsou stále in, což dokazuje i velký úspěch, který zaznamenaly předešlé díly Upířích deníkůProbuzení, Souboj, Zášť, Temné shledání, Návrat a Soumrak. Tentokrát nakladatelství Fragment připravilo pro fanoušky nejen pokračování Upířích deníků, ale i Stefanovy deníky odhalující skutečnosti ze Stefanovy a Damonovy minulosti, které byly v Upířích denících pouze nastíněny.

Příchod nádherné a záhadné Katherine znemožní Stefanovi klidný spánek. Vede vnitřní boj sám se sebou, aby nepodlehl jejímu kouzlu a magické přitažlivosti, a zároveň čelí zodpovědnosti, kterou má vůči svému otci a jeho očekáváním. Ani silný a nezdolný Damon se však jejímu kouzlu neubrání.

Město, ve kterém žijí, ovládá strach a zároveň v něm zuří boj s neznámým zlem… Nikdo nikomu nevěří. Jedna vražda za druhou probouzí v lidech touhu zničit všechny upíry. Kdo však stojí na straně dobra a kdo na straně zla? Dokáže Stefan ochránit sebe, svou rodinu a ženu, kterou miluje?

Na motivy Stefanových deníků natočili v USA úspěšný televizní seriál, jehož vysílání se u nás dočkáme možná již tento podzim. První část knižního zpracování s názvem Zrození u nás vyjde už ve druhé polovině srpna a druhá část s názvem Chuť krve v říjnu 2011.

Doporučení:
Share

Napsat komentář