České pondělky: M. T. Majar – Hot Boys

HB_Obalkaa
Na pultech knihkupectví se nedávno objevil román Hot Boys, knižní verze příběhu, který si již dříve jako e-kniha získal popularitu mezi čtenáři a především čtenářkami. Aby také ne, kniha je nabitá romantikou, erotikou a dokonce i napětím. Posuďte sami.

M. T. Majar: Hot Boys

1/ Lehce erotická

 
„Hergot, Alice, snad můžeš aspoň počkat, než tě pustím dál, ne?“ zavrčel jsem a zabouchl dveře. Otočil jsem se a ona mi svou nenechavou tlapku přitiskla na rozkrok. Zmáčkla. Zkuste se takhle hádat.

„Copak? Měl jsi špatnej den? Víš, že s tím ti můžu hned pomoct,“ vrněla a hladila mě přes kalhoty. Cítil jsem, jak se mi o kousek prodloužil, jak se zvedá a jak mi trnou varlata. Věc, se kterou se prostě nedá nic dělat, nijak tomu nejde zabránit. Leda by byla šeredná jako noc.

Ale to nebyla.

Alice, moje sousedka. Moje občasná milenka. Moje občasná noční můra. Řval jsem na ni, hádal se s ní a pak jí v noci klepal na dveře. Stejně jako ona teď mně.

Měli jsme vztah – nevztah. Ona by ho ráda přenesla do jiný roviny, já se tomu zuřivě bránil. Z toho pramenily neskutečný debaty a hádky, utužující ji paradoxně v představě, že jsme cosi jako pár.

„Přece by ses se mnou takhle nehádal, kdybys ke mně něco necítil.“

„A co jinýho mám dělat? Mám tě rovnou zabít?“

„Čumáčku…“

„Do prdele, Alice…“

„No, jestli vážně chceš…“

Byla štědrá a vstřícná. Nebylo moc věcí, který bysme spolu v posteli nezkusili. Byla po ruce. Byla hezká. A nechtěla pochopit, že to je prostě všechno, že tohle mi od ní stačí.

Víc nechci.

Couvnul jsem a vyprostil ho z její nenechavý dlaně.

„Nech toho. Jsem utahanej,“ prošel jsem kolem ní zpět do pokoje a rozsvítil lampu.

„Jo? No on teda utahaně nevypadá.“ Došla ke mně a objala mě zezadu. Znovu mi začala rukou přejíždět přes napůl ztuhlej penis.

Měl jsem sto chutí jí silně zmáčknout zápěstí, vzteklej kvůli tý samozřejmosti, s jakou na mě sahá. Za to prvoplánový vrnění a plazení se a majetnický doteky. Ale neudělal jsem to. Stál jsem a koutkem oka ji sledoval, jak mě pomalu obchází, její dlaň mi přejela přes zadek, přitiskla se ke mně a otírala se podbřiškem o můj. Zadíval jsem se na náš odraz v okně, za kterým se černala noc.

Na její dlouhý černý vlasy, tílko a šortky do gumy, na bosý nohy.

Sám na sebe jsem se dívat nechtěl. Nechtěl jsem vidět svůj výraz. V rozkroku mi cukalo a zrovna teď jsem byl prostě naštvanej, že je to pro ni tak snadný. Opačně by to trvalo dýl. I když u Alice ani ne. Byla dychtivá a já po spoustě prošukanejch nocí věděl, co chce, co má ráda.

Dnes jí to nedám.

„Zrovna teď to není nejlepší nápad.“ Řekl jsem to nahlas? Asi jo.

„Ale no tak. Když už, tak bych drahoty měla dělat spíš já, nemyslíš?“ ušklíbla se, poodstoupila a natáhla se přes opěradlo gauče pro skleničku na stole.

Její ukázková prdelka se přede mnou vyšpulila, šev šortek, pod kterýma neměla prádlo, zajel mezi půlky. Polknul jsem. Přesně věděla, co dělá a proč.

Se skleničkou v ruce se narovnala a střelila po mně očima. Spokojeně se usmála, když viděla, že jsem pohled zvedl z jejího zadku.

Obešla gauč, pomalu upila a přecházela pokojem sem a tam. Letmo se dotýkala věcí.

Mých. Věcí.

Připadala mi jako mámina kočka Blueberry, když chodí po domě a otírá si tváře o rohy a nábytek. Značkuje svý území. Aliciny prstíky, sahající na fotky v rámečku, na těžítko, co mi kdysi dal děda, na listy jedný z mála kytek, která mi tu věrně rostla, mi tu kočku připomněly.

Sledoval jsem její siluetu v přítmí pokoje a ten povědomej a samozřejmej pocit mravenčení v klíně nepolevoval. Spíš naopak.

 

2/ Romantická

 

Snažil jsem se připlácnout si vlasy k hlavě, ale nešlo to. Byly čerstvě umytý a mám jich prostě hodně.

Tara obešla stojan, postavila se před něj a zahleděla se na mě. Koukala čistě profesionálně, jako na objekt. Projížděl jsem si vlasy prsty a snažil se o nemožný.

Chvíli sledovala moje zbytečný úsilí. Pak se sehnula a zvedla láhev s vodou. Trošku si nalila do dlaní a přešla ke mně.

„Ukaž,“ řekla prostě a vjela mi mokrýma dlaněma do vlasů.

Bylo to tak nečekaný, tak… zvláštní, že jsem ztuhnul. Nejsem na dotyk háklivej a nevylítnul jsem tak jako ona, ale byl to hrozně divnej pocit. Vlastně ani ne tak divnej jako moc příjemnej a já z toho byl zmatenej. Prohrabovat někomu vlasy je zvláštně intimní gesto a já mám docela rád, když mi do nich někdo sahá. Sám si s vlasy ženy taky hodně hraju. Při sexu. Teď zrovna nemyslím to, jak jsem je tuhle držel Alici.

Jakmile jsem to měl jednou v hlavě, nešlo to ven. Cítil jsem, jak mi bříška jejích prstů hladí kůži nad ušima, pak zabořila znovu navlhčený ruce do vlasů nad čelem a projela až dozadu. Chvíli tak zůstala, obě dlaně téměř spojený.

V podbřišku mi začalo mravenčit a já si palčivě uvědomoval její hruď přímo před obličejem a lehkej tah, kterým mi mírně zaklonila hlavu. Díval jsem se jí upřeně do očí a ona se přestala soustředit na vlasy a zadívala se do mých. Byli jsme u sebe tak blízko jako nikdy předtím.

V životě jsem nepřečetl jedinou knížku od Steelový. Nekoukal jsem na romantický filmy, z jihoamerických telenovel jsem měl opruzeniny. Prostě o sobě nemůžu říct, že bych se v životě nějak enormně dojímal či prožíval emoční vztahový kolotoče. Nemyslím, že bych byl tak prázdnej nebo jednoduchej, jen jsem k tomu zkrátka neměl důvod.

Možná proto mě to zasáhlo jako rána palicí a já nevěděl, co si s tím počít.

Pomalu jsem se nadechl, opatrně, abych ji nevyděsil. Stáhla ruce, poodstoupila a otřela si je o džíny. Pořád jsme se na sebe dívali a já měl pocit, že mi srdce dusá jako hiphopová písnička.

Myslím, že si nikdo ničeho nevšiml, ale já věděl, že se něco změnilo. A podle toho, jak mi pohled oplácela, to cítila taky.

Zadívala se mi na hruď a pak znovu do očí. Tíha předchozího pohledu byla pryč, když řekla: „Proč si to prostě neostříháš? Vypadáš jako boss mexického drogového kartelu.“

Otočila se a vrátila se k aparátu.

„Tobě se delší vlasy nelíbí?“ Musel jsem taky něco říct a byl jsem vážně rád, že nechraptím, že zním normálně.

„Vlastně… ne. Líbí se mi krátké,“ promluvila a já už zase viděl jen siluetu ve světle reflektorů.

„Jasně, krátký vlasy, to je ono,“ zahučel očumující Dennis a rukama si přejel výbrus nad ušima. „Víš, co se říká, Chrisi, krátký vlasy, dlouhej…“ Dennis se zachechtal.

„Já myslím, že to s penisem nemá nic společného. Krátké vlasy, dlouhý rozum, je to přesně, jestli se nepletu,“ řekla Tara a já nebyl šokovanej sám.

Všichni jsme se na ni zadívali a ona se ošila.

„Tak, pojďme, narovnej se a malinko předkloň. Jo. Pravý chodidlo si opři o nohu stoličky a tu čepici si polož na stehno.“

Navigovala mě a instruovala a já se poslušně nakláněl a vypínal a krčil koleno a rovnal loket.

„Prima. Teď takhle zůstaň a dívej se sem, dívej se na… dívej se do objektivu.“

„Dívám se na tebe,“ řekl jsem tiše. Ale nevím, jestli mě slyšela.

 

3/ Striptérská

 

Před náma byl blok samostatných čísel. Já šel dneska jako poslední. Ne vždycky to byla výhoda, ženský už byly mnohdy docela připitý a sundávat ožralou fanynku z pódia je zajímavá zkušenost. Měli jsme ji všichni za sebou.

U těchhle samostatnejch čísel si většinou každej z nás vytáhnul ženskou z publika, usadil ji na židli a tancoval pro ni… a na ní.

Moje dnešní potěšení byla statná brunetka v džínách a tričku, už lehce líznutá.

Časem jsme všichni měli praxi v tom, koho z davu vytáhnout. Nesměla být moc drobná, pak jsme ji tělem úplně zakryli. Šlo to vyřešit natočením židle bokem k publiku, ale zase některý pózy a gesta takhle ztrácely efekt. Bylo lepší, když měla kalhoty, a ne sukni. Nesměla být vyloženě ošklivá a musela být v pohodě, aby se příliš nestyděla a necítila trapně. Ne každá ženská, která byla v klubu, se cítila dostatečně uvolněně. Mnohý tu byly poprvý, dovlečený kamarádkama, a daly se docela rozpoznat. Takovou bych na pódium nevzal, nejsem myš, abych ubližoval. Navíc vyděšenou holku, prchající do zákulisí, už jsme tu měli. Byl jsem vážně rád, že neutekla mně.

Rozesmátá brunetka seděla na židli, sledovala očima dílem mě a dílem svoje kamarádky, co hýkaly a prohýbaly se pod pódiem s mobilama v ruce.

Jako kulisu jsem měl Robbieho Williamse a jeho Rock DJ. Na závěr večera to byla prima pecka a já byl rozpumpovanej a napruženej.

Vlnil jsem se jí za zády, naklonil se lehce přes její rameno, zvedl jí ruce a položil si je dlaněma na hruď. Vypískla a její smečka pod náma taky.

Neměla dlouhý nehty, což je další důležitá věc. Škrábance si fakt musíme hlídat, nevypadá to pěkně a zatírat make-upem stopy po nehtech na zadku (Alice!), to je prostě mazec.

Přejížděl jsem očima dav před pódiem, zatímco brunetka mi bloudila tlapkama po břiše.

Uviděl jsem ji, poodtáhla foťák od obličeje a dívala se na mě.

Obešel jsem židli a posadil se holce na kolena, čelem k publiku. Držel jsem váhu v široce roztaženejch stehnech – odtud ty bolavý třísla – a zadkem jsem se jí lehce dotýkal. Nemůžu jí dost dobře svých pětaosmdesát kilo jen tak nechat kecnout do klína, že.

Znovu jsem si podal její ruce a položil si je na stehna.

Chichotala se mi do zad.

„Ježíši,“ vyjekla, když jsem si jejíma dlaněma přejel kolem boků až na hrudník a pomalu zpátky. Nechal jsem její ruce na svým břiše a zaklonil se, opřel jsem si hlavu o prsa. Pěkný velký polštáře, ale já je dneska sotva vnímal. Sledoval jsem blesk foťáku a ženu, která jej držela. Zaostřila, znovu párkrát stiskla spoušť a sklonila jej níž. Ten pohled se mi zdál dlouhej, ale muselo to být sotva pár sekund.

Zrovna tuhle chvíli si moje společnice vybrala k tomu, aby mi sjela rukama po břiše dolů až na podbřišek, a než jsem stačil zareagovat, zmáčkla mi ho dlaní. Koukám, jsem ji rozparádil až moc. Občas se to stalo, člověk musel bejt prostě pořád ve střehu. Já nebyl, já koukal na fotografku, co se na mě právě ušklíbla. Zvedla ruku s palcem nahoru.

Rychle jsem popadl brunetku za zápěstí, odtáhl ji a postavil se za ni. Soudě podle toho kraválu dole bude slavná nejmíň tejden. Já taky, panáky jdou do dalšího představení na mě. Kurva práce. To je takový nepsaný pravidlo. Kdo neuhlídá ženským ručičky, platí pití pro ostatní. A Roger zrovna doplnil zásoby fakt libovou whiskou.

Brunetka na mě rozpustile cenila zoubky a já bych jí nejradši… ne. Ženskou jsem v životě neuhodil a ani nehodlám. Ale zasloužila by si, šmátralka jedna rychlá.

Z bezpečný vzdálenosti jsem se kolem ní dovlnil do konce písničky, pak jí políbil ruku, kterou si potřásla s mým nejlepším kamarádem. Doprovodil jsem ji ke schůdkům z pódia, kde ukázkově „omdlela“ do náruče vřeštících kamarádek.

Já s posledním tónem sklonil hlavu a vlasy mi spadly přes obličej. Díval jsem se skrze ně, ale Taru už jsem nikde neviděl.

V pondělí jsem se dal ostříhat.

 

Knihu Hot Boys vydalo nakladatelství Fantom Print.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHot Boys

Majar, M. T.

Fantom Print, 2012

Napsat komentář