Jsou sexy, jsou vtipní, jsou bez kalhot a vy je můžete mít!

HB_Obalka
Začínáte přemýšlet, co vhodného sehnat něžnému pohlaví k Vánocům? Máme pro vás tip na romanticko-erotický román od české autorky určený českým čtenářkám, se kterým nemůžete šlápnout vedle. Zkuste si o něj zasoutěžit…

Spousta žen je se svým životem nespokojená, ale jen málokterá najde sílu to změnit. Markéta Marková (která si za pseudonym zvolila staré rodové jméno Majar) si ale jednoho dne řekla dost. V těžkých chvílích, kdy ukončovala jednu etapu svého života, začala psát příběh striptéra Chrise a fotografky Tary.

Co začalo jako forma odreagování a oproštění se od starostí, nabralo nečekaný směr. Kniha se dostala do nakladatelství FANTOM Print, které ji v létě letošního roku vyslalo do bouřlivých vod elektronických knih.

Zrodil se netušený bestseller, který porazil v přímém souboji o čtenářskou přízeň taková esa, jako jsou Jo Nesbø nebo Stieg Larsson. A to byl teprve začátek…

Daleko dříve, než v kinech běžel film Bez kalhot a než se na knižních pultech objevila kniha Padesát odstínů šedi, přišla M. T. Majar (která Hot Boys publikovala nejdříve on-line na internetu) s vlastním pohledem na erotiku a vztahy mezi mužem a ženou.

Jestli někdo rozumí českým čtenářkám, pak je to právě česká autorka: silný příběh lásky dvou zdánlivě odlišných lidí je protkán smyslnými a odvážnými erotickými scénami a také mrazivým nebezpečím, jež oba zamilované pronásleduje.

M. T. Majar napsala hard romanci Hot Boys z pohledu muže a dodává: „Takové bychom vás chtěly mít.“

 

M. T. Majar: Hot Boys

Hot Boys si říká skupina striptérů, kteří pravidelně přivádějí do varu návštěvnice nočního klubu Red Wolf. Jedním z nich je Chris, přitažlivý muž krátce po třicítce, který začíná být dosavadním životem unavený a uvažuje o konci striptérské kariéry.

Na jednom představení poznává fotografku Taru, která drze odolává jeho šarmu a vypracované postavě. Provokuje ho a dráždí a Chrise to k ní přes počáteční antipatii silně táhne. Snaží se ji získat, ale Tara se jakémukoliv sblížení brání. Ona jediná totiž ví, že v jejím životě je temný stín, kterému se snaží uniknout. Někdo natolik nebezpečný, že se obává o svůj život, i všech, kteří jsou jí blízcí…

 

Hot Boys

Vydalo nakladatelství Fantom Print

Autorka: M. T. Majar

Formát:  150×210 mm

Vazba: Pevná vazba s přebalem

Počet stran: 288

Cena: 249 Kč

ISBN: 978-80-7398-198-3

Knihu si můžete objednat zde

 

O autorce

Markéta Marková (píšící pod pseudonymem M. T. Majar), se narodila na podzim, ve znamení Štíra.

Světu ukázala jako první svou druhou tvář, neboť se narodila opačně, a to ji pro další život velkou měrou ovlivnilo. Pracuje v bankovnictví a nedávno rozbila svazujicí okovy manželství, ze kterého si odnesla to nejlepší: syna. Dříve se věnovala také chovu ušlechtilých koček, a její odchovy dnes dělají radost ve spoustě domácností u nás i v zahraničí.

Psát začala až po čtyřicítce, protože – jak sama uvádí – dříve ji to prostě nenapadlo. Její prvotina, román Hot Boys, byla nejprve vydána jako e-book a díky skvělým prodejům se stala v létě 2012 bestsellerem mezi elektronickými knihami a nyní vychází v tištěné verzi.

Více informací o autorce naleznete na její webové stránce www.mtmajar.cz.

 

Vyhrajte knihu Hot Boys!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fantom Print jsme pro vás připravili soutěž o knihu Hot Boys. Zapojte se a odpovězte na jednoduchou otázku, vyhrát mohou tři z vás!

 

Soutěž o knihu M. T. Majar Hot Boys
běží od 5. listopadu do 18. listopadu 2012

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Fantom Print

Nakladatelství FANTOM Print, jedno z největších českých nakladatelství specializujících se na fantasy, sci-fi a literární adaptace počítačových her.

www.fantomprint.cz

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHot Boys

Majar, M. T.

Fantom Print, 2012

Napsat komentář