Zasoutěžte si o kriminální román Mariny Heib!

hrobarjpg
Kdo je Hrobař? Zůstávají po něm jen mrtvá těla dětí a záhadné žalmy. Policie je bezmocná, a tak vrchní komisař Christian Beyer spojí síly s psycholožkou Annou Maybachovou, aby společně našli stopy a pokročili vpřed. Musí však jednat rychle, protože vrah si hledá pátou oběť…

Heib, Marina: Hrobař

Tělo leželo na lůžku pečlivě upraveném z chrastí a slámy, zakryté bílým prostěradlem. Na promoklé půdě lesní mýtiny se sotva ještě najdou nějaké stopy. Prší už několik dnů. Vrchní komisař Christian Beyer, velitel hamburské Zvláštní vyšetřovací skupiny, vstupuje pod igelitový baldachýn, aby se na mrtvého chlapce lépe podíval: Čtvrtá oběť, čtvrté mrtvé dítě. Zmocňuje se ho vztek, protože cítí, jak je bezmocný. Zatím nemají o moc víc než záhadné žalmy vraha, který nikdy neudeří na stejném místě dvakrát. Média mu přezdívají pouze „Hrobař“. A Christian Beyer a jeho lidé ho musejí najít dříve, než si vyhledá pátou oběť. Pomůže jim psycholožka Anna Maybachová najít rozhodující stopu? Další kriminální román Mariny Heib provádí čtenáře komplikovaným vyšetřováním případu, který souvisí s prostředím pedofilní kriminality a má působivé psychologické pozadí, které autorka zasvěceně a srozumitelně podává čtenáři na cestě za tajemstvím překvapivé pointy celého příběhu.

 

Hrobař

Vydalo nakladatelství Brána

Autor: Heib, Marina

Cena: 299 Kč

Počet stran: 256 stran

Vazba: Vázaný

Formát: 148 x 212 mm

EAN: 9788072435890

Datum vydání: 2012/08

Knihu si můžete objednat zde.

 

O autorce

Marina Heib (*1960) se narodila v Saint-Ingbert, v Sarre. Vystudovala filozofii a žurnalistiku v Hamburgu. Je autorkou krimisérie s komisařem Christianem Beyerem.

 

Vyhrajte knihu Hrobař!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Brána jsme pro vás připravili soutěž o knihu Hrobař. Zapojte se a odpovězte na jednoduchou otázku, vyhrát mohou tři z vás!

 

Soutěž o knihu Mariny Heib Hrobař
běží od 8. října do 21. října 2012

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Nakladatelství Brána

Vydáváme knihy v edicích: životy slavných, historie, beletrie, literaturu faktu, thrillery, detektivky a romány. K dispozici je e-shop s nabídkou titulů všech žánrů – novinek i starších titulů.

www.brana-knihy.cz

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHrobař

Heib, Marina

Brána, 2012

Napsat komentář