Kate Danielsová počtvrté!

magie-krve_thumb
Fanoušci Kate Danielsové mohou jásat, v nakladatelství Fantom Print vyšla již čtvrtá kniha z této série. Tentokrát bude muset Kate čelit nepříteli starému tisícovky let, co víc, i vlastní rodině!

Ilona Andrews: Magie krve

Kate Danielsová se „stará“ o paranormální problémy, jež nikdo jiný nechce řešit, zvlášť pokud se týkají společnosti kožoměnců v Atlantě.
Když ji povolají k prošetření rvačky v Ocelovém oři, baru na hranicích mezi územím kožoměnců a nekromantů, rychle zjišťuje, že se ve městě objevil nový hráč. Starý tisícovky let, a co víc, bojoval v nesčetných válkách po boku jejího otce.
Kdo ví, jestli tenhle protivník nebude moc velké sousto i pro Kate a Currana, Pána šelem. Protože tentokrát bude muset Kate čelit vlastní rodině…

 

Magie krve

Vyšlo v nakladatelství Fantom Print

Autor: Andrews Ilona
Žánr: fantasy
Série: Kate Daniels 4
Počet stran: 288 stran
Vazba: váz. s přebalem
Rozměry: 145 x 205 mm
Překladatel: Hana Šimečková
Autor obálky: Adam Dragon
ISBN: 978-80-7398-195-2
Cena: 259 Kč

Knihu si můžete objednat zde

O autorovi

lona Andrews je pseudonym manželského páru Andrewsových. Ilona se narodila v Rusku, její manžel Gordon působil v Armádě Spojených států amerických. Jejich cesty se zkřížily při univerzitních studiích. V současné době bydlí tento pár v Texasu se svými dvěma dětmi.
Společně napsali 2 série: urban fantasy o Kate Danielsové a romantickou urban fantasy The Edge. Jejich knihy se často objevují v seznamech bestsellerů v New York Times a byly přeloženy do více než deseti jazyků.
Zdroj: http://demo.ilona-andrews.com

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMagie krve

Andrews, Ilona

Fantom Print, 2012

Napsat komentář