Zasoutěžte si o knihu Mládí furt v hajzlu!

Mladi_furt_v_hajzlu2
Oslovily vás knihy amerického autora C. D. Payna? Chcete být připraveni na jeho turné po České republice? Pak si zkuste zasoutěžit o červencovou novinku nakladatelství Jota!

Mládí furt v hajzlu

Deník Nickova syna Scotta Twispa
Spletité a zábavné osudy rodu Twispů v deníku pubertálního potomka hlavního hrdiny série.
Scottovi je patnáct a dosud nepoznal slasti sexuálního života, což je samo o sobě důvodem k depresi. Teď se ale navíc jeho naprosto trapný otec (jinak též nechvalně proslulý rozvraceč pokojných životů Nick Twisp) rozhodne, že se s celou rodinou odstěhuje do Hollywoodu, kde se hodlá stát hvězdou vlastního televizního seriálu. Scott najednou přijde o všechny své kamarády a dostatečnou útěchou mu není ani život v luxusním sídle bratrance Tylera, bývalé hvězdy amerického fotbalu a nyní multimilionáře neustále obklopeného zástupy spoře oděných krasavic. Ke všemu seženou rodiče Scottovi brigádu – má otročit jako produkční v otcově pořadu.

A tady objeví světélko v temnotách – krásnou Azuru, dceru filmové hvězdy a otcova dávného soka Trenta Prestona, která se uchází o roli v seriálu. Idylka ovšem vydrží pouze do chvíle, kdy se objeví Nickova velká láska z mládí Sheeni Saundersová se synem, pohledným a neuvěřitelně okouzlujícím Frankem. City rodičů mladých hrdinů se začínají opětovně probouzet a k tomu se ještě na internetu objeví kniha z pera jistého pochybného individua jménem Vijay Joshi, která odkrývá řadu nepříjemných tajemství z jejich minulosti. A že je opravdu co číst. Zkrátka jeden průšvih za druhým. Má-li Scott konečně přijít o panictví, získat ženu svého srdce a dobýt světovou slávu, bude muset nasadit veškerou pověstnou twispovskou vynalézavost.

Mládí furt v hajzlu
Vydalo nakladatelství Jota

Autor: C. D. Payne

Vazba: brožovaná vazba
Formát: 130 × 200 mm
Počet stran: 328 stran
Cena: cca 268 Kč
ISBN 978-80-7462-138-3

Knihu Mládí furt v hajzlu si můžete objednat například zde.

O autorovi:
C. D. Payne (*1949, Ohio)

Vystudoval historii evropských zemí na Harvardu, poté se živil jako redaktor, grafik, reklamní textař, fotograf, stavitel vlastního domu aj., měl asi třicet zaměstnání a žádné se mu podle jeho slov nelíbilo. V současné době se věnuje provozu svého nakladatelství Aivia Press, muzeu karavanů a psaní beletrie. Žije v Sonoma County, severně od San Franciska. Proslavil se především sérií kultovního deníku Mládí v hajzlu, který vydalo nakladatelství Jota. V tomto nakladatelství vyšly i jeho další knihy: Holubí mambo (1999), Americké krásky (2006) a Neviditelný (2012).

Vyhrajte knihu Mládí furt v hajzlu!

C. D. Payne navštíví v září Českou republiku a při této příležitosti jsme pro vás ve spolupráci s nakladatelstvím Jota připravili soutěž o jeho knihu Mládí furt v hajzlu.  Zahrajte si o ni a nechte si na autogramiádě svou výhru podepsat!

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

Soutěž o knihu C. D. Payna Mládí furt v hajzlu běží od 8. do 21. srpna 2012.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Nakladatelství Jota

Nakladatelství Jota vydalo již více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Publikuje tvorbu českých autorů i překlady z cizích jazyků. Patří mezi jedno z největších nakladatelství v České republice.

Publikace se soustředí v několika edičních řadách.  Patří sem edice Beletrie, Zlatá edice, Opravdové příběhy, Beletrie pro ženy s nadhledem, Cestopisy, Populárně naučná literatura, Literatura faktu a military, Biografie, Osobnosti a hvězdy, nakladatelství také vydává ročně mnoho zajímavých titulů pro děti a mládež.

Turistické průvodce řady Rough Guides jsou v současné době nejobsáhlejšími publikacemi svého druhu na českém trhu.

Související soutěž

Soutěž o knihu Mládí furt v hajzlu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMládí furt v hajzlu
Deník Nickova syna Scotta Twispa

Payne, C. D.

Jota, 2012

Napsat komentář