Zasoutěžte si o důkaz, že některá pouta zničit nelze

co-se-stane-po-pulnoci-perex
Co když zjistíte, že pouta, o kterých jste si mysleli, že jste je zpřetrhali, se zničit nedají? Přesně to se stane Lily, která se během tradičního pranku znovu setká s bývalým přítele Tagem. Co vše se stane během jediné noci?

Co se stane pod rouškou tmy?

Do maturity už zbývají necelé dva týdny, když Lily obdrží tajuplný anonymní dopis. Má se zúčastnit tradičního pranku, který chystá parta čtvrťáků na ostatní spolužáky. Když se ukáže, že za vším stojí její bývalý kluk Tag, Lily už nemůže vycouvat. Tagův geniální plán ukrást školní ročenky a pomocí nápověd k nim dovést neoblíbeného předsedu školní rady ale nemá chybu. Celá skupina se musí v průběhu noci nepozorovaně pohybovat po celém školním areálu, prchat před nočními hlídači, učiteli i ponocujícími studenty, a Lily a Tag se po dlouhé době ocitají spolu o samotě. Co se mezi nimi stane během jedné jediné noci?

 

Co se stane po půlnoci

Autorka: K. L. Walther

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Lucie Schürerová
Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2024
ISBN: 978-80-247-4896-2

Přečtěte si více o knize Co se stane po půlnoci, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Co se stane po půlnoci

Lily si myslela, že za vztahem s Tagem udělala tlustou čáru, ale brzy zjistí, že některé pouta se tak snadno zpřetrhat nedají. Má se totiž zúčastnit tradičního pranku na spolužáky, za nímž nestojí nikdo jiný než právě Tag. Lily by nejraději z celé akce vycouvala, ale nemůže a celý plán je navíc tak geniální, že vlastně ani nechce. Co se stane, když pod rouškou tmy zůstanou s Tagem sami? To si přečtěte v knize pro mladé čtenáře od americké spisovatelky K. L. Walther.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Co se stane po půlnoci vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Co se stane po půlnoci
probíhá od 11. do 24. června 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 young adult knihy Co se stane po půlnoci

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCo se stane po půlnoci

Walther, K. L.

Cosmopolis, 2024

Zasoutěžte si o důkaz, že některá pouta zničit nelze - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    U dnešní soutěže o knihu Co se stane po půlnoci nemohu najít soutěžní otázku. Je chyba na mé straně, nebo se vloudila chybička
    při zadávání soutěže?
    S pozdravem Hojaro

Napsat komentář