Vyhrajte kuchařku plnou zeleninových receptů

zelenina-perex
Zelenina je zdravá a připravit se dá na řadu způsobů. Můžete si ji vzít jako chutnou svačinu do práce, uvařit z ní obědové menu nebo luxusní večeři, nebo dokonce z ní upéct i dezert. Inspirujte se v kuchařce Terezy Langmajerové.

Zeleninové menu

Je sexy a vévodí kuchyním luxusních restaurací, i těm u nás doma. Ano, je to ZELENINA! Autorka Tereza, známá také jako blogerka Inspired Kitchen, vás naučí jídla doslova zeleninová! Pozvěte přátele na večerní rebarborové kuře, babičku na bramborovou bábovku, lásku na dýňovou svíčkovou a sokyni na česnekový konfit s rozmarýnem.

S Terezou budete vařit rychle, z dostupných surovin a sezónně. V kuchařce najdete pokrmy slané i sladké, teplé i studené, barevné a barevnější, hravé a úplně nejvymazlenější.

Přivítejte zeleninu ve svém jídelníčku a zjistěte, že ji můžete nejen snídat, ale také nosit do práce, a tím každého oslnit!

 

Zelenina

Autorka: Tereza Langmajerová

Vydalo: nakladatelství DOSELKARAMEL.CZ
Počet stran: 176
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2024
ISBN: 978-80-88465-11-9

Přečtěte si více o knize Zelenina, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Zelenina

Zelenina nemusí být pouhou přílohou, ale dá se z ní připravit i plnohodnotný lahodný pokrm, kde vám maso nebude ani chybět. Můžete si připravit pokrmy teplé i studené, slané i sladké. V kuchařce Terezy Langmajerové najdete recepty, na které nemusíte nic složitě shánět, zvládnete je uvařit rychle a oslníte s nimi všechny strávníky.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zelenina vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zelenina
probíhá od 14. do 20. dubna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Zelenina

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZelenina

Langmajerová, Tereza

DOSELKARAMEL.CZ, 2024

Napsat komentář