Získejte tipy a pravidla, jak přežít násilný útok

jak-prezit-nasilny-utok-perex
Terorismus a útoky na měkké cíle jsou v poslední době často skloňovaným tématem a bohužel už není otázkou, zda k nim dojde, ale kdy a kde. Naučte se, jak v krizových situacích přežít díky knize generála Andora Šándora.

Zvyšte své šance na přežití

Nebezpečí tohoto světa je mnohem větší, než si myslíme a připouštíme! Násilné útoky v podobě šílených útočníků či akty terorismu s námi budou i nadále. Jen se mohou měnit aktéři, způsoby provedení útoků a cíle, kterých chtějí útočníci dosáhnout. Otázkou není, JESTLI u nás také dojde k dalším podobným útokům.

Nevíme jen KDY – KDE – JAK.

Určeno pro vzdělávací instituce, státní a veřejné úřady a všechna místa, označovaná jako měkké cíle, kde se nachází více lidí najednou, jakož i pro každého občana.

NÁSILNÉ ÚTOKY: Střelec, Bomba, Auto najíždějící do lidí, Únos letadla
DALŠÍ HROZBY: Blackout, Hrozby na cestách, Nebezpečí na internetu

Štěstí přeje připraveným…

Naučte se ZÁKLADNÍ PRAVIDLA, která zvýší vaši šanci na přežití nejen v případě teroristického útoku. Evakuovat, nebo ne? Utíkat, nebo zalehnout na zem? Poslechnout útočníka, nebo jít proti němu?

 

Jak přežít násilný útok

Autor: Andor Šándor

Vydalo: nakladatelství Autreo
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2024
ISBN: 978-80-88436-12-6

Přečtěte si více o knize Jak přežít násilný útok, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Jak přežít násilný útok

Někteří z nás si stále nechtějí připustit, že svět je čím dál nebezpečnější, a i v naší zdánlivě klidné zemi se musíme připravit na to, že hrozba v podobě samostatně působících šílených útočníků či organizovaných skupin sílí. Kniha generála Andora Šándora je určena nejen pro místa označovaná jako měkké cíle, ale i pro jednotlivce, kteří chtějí být raději připraveni než překvapeni. Pokud mezi ně patříte i vy, pojďte si o ni zasoutěžit.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Jak přežít násilný útok vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jak přežít násilný útok
probíhá od 31. března do 6. dubna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Jak přežít násilný útok

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak přežít násilný útok

Šándor, Andor

Autreo, 2024

Napsat komentář