Tajný erotický klub

Ziskej_me
Dnes máme tip na čtení pro milovnice erotických románů: chcete si přečíst příběh plný vášně? Tak si nenechte ujít pokračování série o erotickém klubu Phoenix. Autorkou je Stacey Kennedy a tentokrát vám bude vyprávět o Nesse a Ronanovi.

Nessa Haleová je zoufalá romantička. Během svého dětství byla svědkem nádherných láskyplných příběhů svých prarodičů a rodičů. Ale Nessa neměla takové štěstí. Místo toho tráví svůj volný čas brouzdáním na online seznamovacích aplikacích a podstupováním pekelných prvních schůzek v naději, že najde toho pravého. Když však jedno z těchto setkání skončí tragicky, Nessa je otřesená.
Ronan Crawford chápe, jaké to je cítit se zlomeně. Jako bývalý námořní pěšák stále trpí následky války. Navazování nových přátelství a práce v bezpečnostní službě ve Phoenixu, tajném erotickém klubu v srdci New Yorku, mu částečně vracejí chuť žít. Když ho Nessa požádá, aby ji naučil základy sebeobrany, neváhá ani chvíli. Ví, že Nessa trpí, a je připraven být jejím bezpečným přístavem.
Čím více času spolu tráví, tím více Ronan a Nessa pomáhají jeden druhému. Jak jejich přátelství postupně přerůstá v něco víc, Ronan seznamuje Nessu se světem erotických fantazií a spalujících tužeb. Když se Nessa ocitne v nebezpečí, Ronan slibuje, že ji bude chránit za každou cenu. Ale pouze Nessa může vyvést Ronana z temnoty, která ho pomalu ale jistě pohlcuje.

Získej mě

Autorka: Stacey Kennedy
Přeložil: Jan Lusk

Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Formát: 122×200 mm
ISBN: 978-80-7625-326-1
Doporučená cena: 269 Kč

Knihu Získej mě vydalo nakladatelství Metafora.

Ukázka z knihy

Do okna vedle stolu v nové módní restauraci v srdci New Yorku bubnoval déšť. Před Nessou Haleovou se skvěl filet mignon doplněný sklenicí nejlepšího merlotu. Celá restaurace, od naleštěných příborů po uhlazeně oblečený personál, tvořila dokonalou scénu pro večerní setkání, jaké by se mohlo vyjímat v posledním čísle Cosmopolitanu.
Jediný kaz na kráse představovala schůzka samotná.
Houby, ne schůzka, ale ten chlap.
Doktor Mitchell Graff byl někdo. Nejmladší a nejlepší kardiochirurg v Mount Sinai. Měl všechno – tmavě hnědé oči, které Nessu uchvátily, jakmile se na ni podíval, úsměv, jenž jí bral dech, a prsty jí svrběly touhou pohladit jeho svaly. Měla by před ním na židli tát, ale navzdory jeho nepochybně pěknému vzhledu a dosaženým úspěchům necítila v těle žádné teplo. Natož pak v rozkroku. (str. 11)

Přečtěte si celou ukázku.

O autorce

Stacey Kennedy píše romance ze současnosti. S více než 50 vydanými tituly se její knihy dostaly na seznamy bestsellerů Amazon, B&N a Apple Books. Žije s manželem a dvěma dětmi v jihozápadním Ontariu – ve městě, které je stejně okouzlující jako kterékoli z malých měst, které vytvořila ve svých příbězích. Ráda tráví čas venku s rodinou nebo jezdí na vyjížďky do lesa na svém koni. Věří, že sexy knihy o žhavých kovbojích nebo alfa hrdinech mohou napravit každý špatný den. Ale pomáhá i víno a čokoláda. Přečtěte si i předešlé díly její série Phoenix: Sváděj měDrž mě a Zachraň mě.

Zdroj informací: staceykennedy.com


Nakladatelství METAFORA bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V oblasti poznání je METAFORA vydavatelem knih takových autorů, jako je Elizabeth Haichová, Judy Hallová či Anthony Wiliam.
V lednu 2019 spojila METAFORA síly s Nakladatelským domem GRADA a společně pokračují ve vydávání krásných i poučných knih pod značkou METAFORA. S knihami z METAFORY je čas číst, snít a žít.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZískej mě

Kennedy, Stacey

Metafora, 2024

Napsat komentář