Účinná metoda proti bolesti kolenou

Koleno a meniskus_uvodni
Trpíte nepříjemnými bolestmi v kolenou? Třeba vám pomůže chytrá knížka plná speciálních cvičení, masáží a léčebných postupů. Zbavte se problémů na dlouhá léta.

Za 35 let rozvoje a terapeutické praxe Roland Liebscher-Bracht a Dr. med Petra Brachtová vyvinuli jedinečnou, účinnou metodu proti bolesti kolenou. V této knize se dozvíte, jak bolesti kolenou v mnoha případech vznikají a proč běžné terapie často trvale nepomáhají, jak je možné, že díky metodě Liebschera a Brachtové máte opravdovou šanci se bolestí konečně zbavit, jak se pomocí speciálně vymyšlených cviků Liebschera a Brachtové, vhodnými fasciálními masážemi a léčebnou osteopresurou můžete sami úspěšně léčit, jak časté bolesti kolenou účinně omezíte a zůstanete bez bolesti až do vysokého věku.

 

Koleno a meniskus

Účinná pomoc při bolesti
Autoři: Petra Brachtová, Roland Liebscher-Bracht

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 165×200 mm
ISBN: 978-80-7670-139-7
Doporučená cena: 369 Kč

Knihu Koleno a meniskus vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Koleno a meniskus_ukazka2

Přečtěte si celou ukázku.

 

O autorech

Dr. med. Petra Brachtová je praktická lékařka a naturopatka. Již přes 30 let se věnuje nutriční a ortomolekulární medicíně a vede své soukromé zdravotní centrum Liebscher & Bracht (Gesundheitszentrum Liebscher & Bracht) v německém Bad Homburgu. Hlavním cílem její léčby je aktivovat silné samoléčebné mechanismy, které jsou vlastní každému člověku. Největšího účinku dosahuje optimalizací stravovacích a pohybových návyků svých pacientů.

Roland Liebscher-Bracht vystudoval strojní inženýrství, ale celý život trénoval a vyučoval asijská bojová a pohybová umění. To mu spolu s jeho ženou umožnilo vyvinout zcela novou a vysoce účinnou léčbu bolesti. Od roku 2007 školí v této terapii podle Liebschera & Brachtové lékaře, lékaře alternativní medicíny a fyzioterapeuty. Od té doby podle této metody léčí více než 3000 partnerských terapeutů v Německu, Rakousku a Švýcarsku.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKoleno a meniskus
Účinná pomoc při bolesti

Brachtová, Petra - Liebscher-Bracht, Roland

Kazda, 2023

Napsat komentář