Zahrajte si o cestu obytným vozem za splněnými sny

pojizdna-cajovna-splnenych-snu-perex
K čemu je vám kariérní postup a lukrativní zaměstnání v michelinské restauraci, když se po práci vracíte do prázdného domu? Přesně to napadne Rosie, když ji opustí manžel. Po dvou lahvích vína však dostane bláznivý nápad, který jí změní život.

Z michelinské restaurace do obytného vozu

Rosie má život pod kontrolou. Vypracovala se na zástupkyni šéfkuchaře v michelinské restauraci, je vdaná za skvělého muže a budoucnost vypadá růžově.

Vše běží podle plánu až do okamžiku, kdy se vrátí domů a v předsíni najde manžela na odchodu se sbalenými kufry.

Rosie se rozhodne zlomené srdce utopit ve sklence (nebo spíš dvou lahvích) vína a… druhý den ráno zjistí, že v alkoholovém opojení koupila obytné auto! A tak se rozhodne využít příležitost ke změně a vyrazí na životní cestu se svou pojízdnou čajovnou. Ta sice nezíská žádné michelinské hvězdy, ale srdce mnoha lidí ano.

 

Pojízdná čajovna splněných snů

Autorka: Rebecca Raisinová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Jana Kordíková
Počet stran: 296
Vazba: brožovaná
Vydáno: 1/2024
ISBN: 978-80-271-5083-0

Přečtěte si více o knize Pojízdná čajovna splněných snů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Pojízdná čajovna splněných snů

Rosie si myslela, že ve víně utopí svůj žal, ale ráno zjistí, že v alkoholovém opojení se rozhodla pro velkou životní změnu. Práci zástupkyně šéfkuchaře v michelinské restauraci vymění za pojízdnou čajovnu. Ta sice nemá zvučné jméno ani žádná ocenění, ale i tak si získá srdce mnoha lidí. Nastupte do obytného vozu i vy a vydejte se s Rosie na cestu v knize Rebeccy Raisinové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Pojízdná čajovna splněných snů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pojízdná čajovna splněných snů
probíhá od 23. ledna do 5. února 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Pojízdná čajovna splněných snů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePojízdná čajovna splněných snů

Raisinová, Rebecca

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář