Vyhrajte první oficiální knihu o Beyond the Story

beyond-the-story-pribeh-10-let-perex
Posluchačům k-popu jistě není třeba dlouze představovat skupinu Beyond the Story, která letos v létě oslavila již 10. výročí svého debutu. A právě při této příležitosti vyšla kniha, v níž se BTS za svou první dekádou ohlíží.

Cesta na vrchol

BTS poprvé vykročili do světa 13. června 2013. A letos, v červnu 2023, oslavili už 10. výročí svého debutu. Za svými dosavadními kroky se ohlížejí v první oficiální knize – dnes už jako ikoničtí světoví umělci, kteří se dostali až na vrchol. To jim dává novou sílu vytvářet světlejší zítřky a udělat další krok na cestě, po které před nimi ještě nikdo nešel.

V rozhovorech a podrobném portrétu BTS sdílejí osobní příběhy ze zákulisí své cesty. Myeongseok Kang, který o k-popu a dalších oblastech korejské popkultury psal pro různá média, pracoval na knize více než tři roky.

Výrazné hlasy členů a jejich názory, prezentované chronologicky v sedmi kapitolách – od debutu až po současnost –, společně vytvářejí upřímný a hluboký příběh plný života. V jednotlivých rozhovorech, které se uskutečnily bez použití kamer nebo jakéhokoliv líčení, přibližují svou hudební dráhu z několika úhlů pohledu a přemýšlejí o jejím významu. Knihu navíc doplňují portrétní fotografie, které zachycují BTS jako jednotlivce i jako skupinu. Kniha také obsahuje koncepční fotografie, seznamy skladeb všech alb a více než 330 QR kódů. BTS jako digitální umělci komunikují se světem pomocí internetu. I tato kniha umožňuje čtenářům okamžitý přístup k trailerům, videoklipům a dalším materiálům, díky nimž získají bohatý přehled o všech klíčových momentech z historie skupiny. Kniha, doplněná časovou osou se všemi důležitými milníky, je tak pozoruhodným archivem – skutečně vším o BTS v jednom jediném svazku.

 

Beyond the Story: Příběh 10 let BTS

Autoři: BTS, Myeongseok Kang

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Richard Janda
Počet stran: 496
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2023
ISBN: 978-80-7689-302-3

Přečtěte si více o knize Beyond the Story: Příběh 10 let BTS, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Beyond the Story: Příběh 10 let BTS

Skupina Beyond the Story o sobě poprvé dala vědět v červnu 2013 a od té doby se jejich fanouškovská základna natolik rozrostla, že se z nich stali ikoničtí světoví umělci. K letošnímu desetiletému výročí se rozhodli vydat knihu, jejíž příprava zabrala více než tři roky a nabízí rozhovory s členy BTS a také jejich osobní příběhy ze zákulisí od debutu až po současnost. To vše navíc doplňuje řada fotografií a QR kódů, díky kterým máte okamžitý přístup k dalším digitálním materiálům. Začtěte se do fascinujícího příběhu o cestě na světový vrchol.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Beyond the Story: Příběh 10 let BTS vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Beyond the Story: Příběh 10 let BTS
probíhá od 24. do 30. prosince 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Beyond the Story: Příběh 10 let BTS

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBeyond the Story: Příběh 10 let BTS

BTS - Kang, Myeongseok

Jota, 2023

Napsat komentář