Bohatství skryté pod povrchem

Mezi koreny_uvodni
Knížka Mezi kořeny přístupným a poutavým způsobem obeznámí čtenáře s významem půdy a důležitými procesy v ní. Ocení ji každý, kdo se zajímá o životní prostředí i kvalitu života lidí na naší planetě.

Knižní umělecké dílo Mezi kořeny vás zavede do fascinujícího světa půdy, která je základem života na naší planetě. Autorka Kateřina Audová pomocí jedinečných uměleckých ilustrací v knize srozumitelně vysvětluje procesy probíhající uvnitř půdy a jejich vliv na naše životy. Díky této knize se dozvíte, jak půda ovlivňuje naše životní prostředí a užijete si fascinující výpravu pod zemský povrch. Přesvědčte se sami, proč je zdravá půda pro většinu ekosystémů neocenitelná – s její anatomií vás zábavnou formou seznámí tato kniha.

 

Mezi kořeny

Autorka a ilustrátorka: Kateřina Audová

Počet stran: 80
Vazba: vázaná
Formát: 220×250 mm
ISBN: 978-80-7670-102-1
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Mezi kořeny vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Mezi koreny_ukazka2

Prohlédněte si celou ukázku.

 

O autorce a ilustrátorce

Kateřina Audová je absolventkou Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara při Západočeské univerzitě v Plzni. Už od dětství ji fascinuje příroda a vztahy, kterými je provázán svět, jehož jsme součástí. Zájem o krajinu, přírodní procesy a materiály se projevuje i v jejich pracích. Knihou Mezi kořeny završila magisterské studium v ateliéru Didaktická ilustrace pod vedením akademické malířky Renáty Fučíkové, která ji inspirovala k zájmu o didaktickou ilustraci, jejímž posláním je předávat lidem důležité informace poutavou formou, působit na smysly a emoce a pomáhat pochopit dané téma. V knize Mezi kořeny propojila dvě velké vášně – výtvarnou tvorbu a lásku k přírodě.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl, v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMezi kořeny

Audová, Kateřina

Kazda, 2023

Napsat komentář