Získejte vánoční příběh z malebného Skotska

vanoce-na-skotskem-hrade-perex
Když Belle v chumelenici narazí do staré paní a zraní jí kotník, svědomí jí nedá a rozhodne se o ni postarat, dokud se Edina neuzdraví. Ani jedna totiž nikoho nemá a Vánoce se blíží, tak proč je nestrávit společně?

Nešťastná náhoda se šťastným koncem

Jednoho dne Belle v chumelenici podklouzne kolo a ona narazí do stařičké paní a zraní jí kotník. Když zjistí, že Edina na nedalekém hradě žije úplně sama, rozhodne se k ní nastěhovat a postarat se o ni, dokud se neuzdraví, a připravit jí nezapomenutelné Vánoce.

Jakmile se právník Jack dozví, že u jeho babičky bydlí cizí člověk, hned se za ní rozjede. Belle je mu od začátku podezřelá a on jí také. Vzájemně se sledují a dumají, co má ten druhý za lubem. Jenže i přes oboustrannou nevraživost je to k sobě neodolatelně přitahuje…

 

Vánoce na skotském hradě

Autorka: Donna Ashcroftová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Lucie Libovická
Počet stran: 288
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2023
ISBN: 978-80-271-5105-9

Přečtěte si více o knize Vánoce na skotském hradě, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„S radostí se sem na týden nebo dva přestěhuju,“ nabídla se pomalu, stejně tak jako se jí ten nápad zrodil v hlavě. To by jí pomohlo zmírnit pocit viny z toho, že ublížila důchodkyni, a zároveň by tím vyřešila jeden ze svých největších problémů. „Vím, že jsem pro vás cizí člověk, ale teď už mě znáte.“
„Nebude tě tvá rodina postrádat?“ zeptala se Edina.
Belle se zachmuřila. „Táta se usadil v Keni. Dřív jsem žila se svou kmotrou, Annie Gilbraithovou, ale ta v lednu zemřela na rakovinu.“ Odkašlala si, protože se jí v krku vytvořil knedlík. „Bydlím teď v jejím domě – tedy ve svém domě.“ Belle sebou mírně škubla. „Ale bydlím v něm sama, takže si nikdo ani nevšimne, že jsem pryč.“ Jak smutná obžaloba jejího života.
„Přece by ses nechtěla nastěhovat k nudné staré ženské.“ Edina se smutně rozhlédla po obrovské místnosti.
„Popravdě řečeno, udělala byste mi tím laskavost.“ Belle vycítila, že by ji Edina mohla vyslechnout s větší ochotou, když osobou v nouzi nebude ona. (str. 17)

 

Vyhrajte knihu Vánoce na skotském hradě

Belle a Edinu svede dohromady nešťastná náhoda, ale zdá se, že by si mohly rozumět, i přes velký věkový rozdíl. Edina žije sama a pohybovat se po hradě se zraněným kotníkem by mohl být problém, proto se Belle rozhodne, že se k ní nastěhuje, dokud se noha neuzdraví. To se však příliš nezamlouvá Jackovi, proto se rozhodne babičku navštívit a cizí ženu, která se k ní nastěhovala, si proklepnout. A brzy si oba uvědomí, jak moc je to k sobě přitahuje.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vánoce na skotském hradě vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vánoce na skotském hradě
probíhá od 19. prosince 2023 do 1. ledna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Vánoce na skotském hradě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVánoce na skotském hradě

Ashcroftová, Donna

Cosmopolis, 2023

Získejte vánoční příběh z malebného Skotska - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. aduja napsal:

    Dobrý den.děkuji za knihu Vánoce na skotském hradě

  2. hannah1112 hannah1112 napsal:

    Děkuji za knížku Měkká půda, která mi včera přišla.

  3. SONIKA napsal:

    Přeji hezký den,dnes jsem dostala knihu Letní sestry,děkuji

  4. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Výhry nakladatelského domu Grada budou rozeslány až po inventuře, tedy nejdříve 12. ledna. Děkujeme za pochopení.

Napsat komentář