Zasoutěžte si o nová dobrodružství woodwalkera Caraga

nepratelske-stopy-perex
Na Clearwaterské střední škole se blíží konec školního roku, ale také čas odborných stáží, na které se chystá i Carag s přáteli. Zároveň mají možnost postavit se Millingovi, který nepřestává škodit lidem. Povede se ho woodwalkerům zastavit?

Jak překazit velký plán Andrewa Millinga?

Na Clearwaterské střední škole je rušno. Všichni žáci se chystají na příjezd kamarádů z Jižní Ameriky a také na blížící se odbornou stáž. Carag se svými kamarády ucítí možnost postavit se Millingovi, který se skrývá za útoky zvířat proti lidem po celém světě. Založí si tajný klub rangerů a své stáže využijí k tomu, aby lidem co nejvíce pomáhali. Dokážou ale napravit škody napáchané tisícovkami Millingových stoupenců? A co se stalo vydře Frankiemu?

 

Nepřátelské stopy

Autorka: Katja Brandisová

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Ilustrace: Claudia Carlsová
Počet stran: 320
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2023
ISBN: 978-80-7639-219-9

Přečtěte si více o knize Nepřátelské stopy, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si prohlédněte několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

 logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Katja Brandisová je německá novinářka a spisovatelka. Vystudovala amerikanistiku a germanistiku a pod různými pseudonymy jí vyšlo už více jak 50 knih. Píše zejména fantasy literaturu pro mládež. Svůj první román vydala už během studia na univerzitě a dnes pracuje jako lektorka a autorka na volné noze. V roce 2019 vyšel na českém trhu první díl její úspěšné série Woodwalker.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Nepřátelské stopy

Andrew Milling je stále silnější – jeho stoupenců už jsou tisíce a po celém světě podněcují útoky zvířat proti lidem. Carag a jeho spolužáci však vycítí možnost se mu konečně postavit, proto své odborné stáže využijí k tomu, aby se pokusili zastavit Millingův plánovaný velký útok. Dokážou ale napravit tak velké škody, které už stihl napáchat? To si přečtěte v pátém díle fantasy série Woodwalker od Katji Brandisové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Nepřátelské stopy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nepřátelské stopy
probíhá od 26. listopadu do 2. prosince 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Nepřátelské stopy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNepřátelské stopy

Brandisová, Katja

Bookmedia, 2023

Zasoutěžte si o nová dobrodružství woodwalkera Caraga - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. miroslav napsal:

    Děkuji za knihu, došla v pořádku.

Napsat komentář