Zasoutěžte si o příběh plný tužeb a nesplněných snů

spisovatel soutez uvod(1)
Hana se ve volném čase věnuje psaní vlastní knihy. Zároveň také touží po někom, kdo by naplnil její představy o muži snů. Když se pozná se svým oblíbeným spisovatelem, zdá se, že by si vzájemně mohli dát právě to, co ten druhý hledá…

Otevřené dveře k vlastním snům

Hana píše a překládá texty. Ve svém volnu pracuje na vlastním rukopise, protože jako každý třetí člověk na zeměkouli i ona se chce stát spisovatelkou. A jako mnoho dalších žen na světě prahne po muži snů a po všem, o co ji první manžel, hafefobik s chorobným strachem z doteků, připravil. Ovládaná a poblázněná svou vulvou narazí na svého oblíbeného spisovatele, pro změnu ovládaného a poblázněného rozdrceným egem. Když požádá Hanu o zhodnocení svého nového rukopisu, na oplátku začne číst nejen její text, ale i ji samotnou. Seznámí ji se světem, v němž se pohybuje, a otevře jí dveře k jejímu snu.

Spisovatel

Autorka: Lucie Salová

Vydalo: nakladatelství Epocha
Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Vydáno: 09/2023
ISBN: 978-80-278-0130-5

Přečtěte si podrobnosti o knize Spisovatel, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Epocha.

Ukázka z knihy

Pokrčila tedy rameny, kalhotky zahodila na podlahu a rozhodla se, že odhodí i vršek. Než došla do předsíně, neměla na sobě nic. Vzala tašku s notebookem a Adama, který ji sledoval s povytaženým obočím a pusou pootevřenou, ignorovala. Konečně, po několika letech, se cítila jako opravdová žena. Ačkoliv ho znala pár dní, viděla v něm někoho, kdo se na ni bude dívat se zájmem. Byla nahá a byla si jistá, že ho to dohání k šílenství. Užívala si ten pocit. Potřebovala ho i jeho dávku sexuální excentričnosti. Když stála před jeho stolem, přemýšlela, zda je i v běžném životě takto výstřední, nebo za to mohla ona a jednoduše se s ní cítil dobře. Možná, že muži se zlomeným egem potřebují stejně zlomenou ženu, aby si vzájemně dokázali vyléčit rány z minulosti.

K dispozici máte také kompletní ukázku.

O autorce

Lucie Salová pochází z Havířova a má dvě dcery. Profesně začala u copywritingu a online marketingu, ve volném čase se věnuje psaní a četbě knih. Do psaní erotické literatury se pouštět nechtěla, ale když prováděla průzkum, uvědomila si, že postava spisovatelů je v tomto žánru opomíjená, a tak se rozhodla toho využít dříve, než se toho ujme někdo jiný.

Zdroj informací: Epocha

epocha

Nakladatelství Epocha ve stávající podobě existuje a vydává od října roku 2002. Navazuje na činnost stejnojmenného subjektu, který vznikl roku 1996. Jeho ediční profil byl tehdy vyhraněný, soustředil se na historii prezentovanou životopisnými monografiemi významných postav českých, ale i světových dějin. V roce 2002 se Epocha rozšířila a její ediční záběr se rozrostl o další žánry a s tím se rozšířila i autorská základna, která se neomezuje jen na domácí zdroje

Vyhrajte knihu Spisovatel

Ona, pracující na vlastním rukopisu, prahne po muži svých snů a je poblázněná svými hormony. On, její oblíbený spisovatel, je pro změnu poblázněn vlastním zdrceným egem. Co se stane, když ji seznámí se světem, ve kterém žije? Bude to cesta i pro ni?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Epocha vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Spisovatel vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Spisovatel
probíhá od 17. listopadu do 30. listopadu 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Spisovatel

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSpisovatel

Salová, Lucie

Epocha, 2023

Zasoutěžte si o příběh plný tužeb a nesplněných snů - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Dnes mě byla doručena tato vyhraná kniha. Došla v pořádku a moc za tuto výhru děkuji.

Napsat komentář