Zahrajte si o opětovné shledání s dávnou láskou

laska-v-sedmdesatkach-perex
Prožijte milostný příběh mladého páru v kulisách pohnuté doby normalizace, která, ač zpočátku nenápadná, tvrdě zasáhne do jejich životů. Podaří se Magdě znovu nalézt víru ve spravedlnost? Jak dopadne její setkání s Viktorem po letech?

Romantika v době normalizace

Láska v sedmdesátkách je nejen milostný příběh dvou mladých lidí, studentů gymnázia Magdy a Viktora. Důležitou kulisu jejich romantického dobrodružství tvoří doba normalizace v sedmdesátých letech dvacátého století v ČSSR. I když zpočátku se projevuje jen nenápadně, nakonec velmi tvrdě zasáhne do života obou hrdinů. Dobové okolnosti jsou vnímány a prožívány očima sedmnáctileté Magdy, která kvůli nim přijde o svou lásku, víru v pravdu a spravedlnost. Podaří se jí je opět nalézt v roce 2000, kdy se oba hrdinové po letech znovu setkávají a dávají čtenáři nahlédnout do svých pohnutých osudů?

 

Láska v sedmdesátkách

Autorka: Alena Chládková

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 208
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2023
ISBN: 978-80-7689-269-9

Přečtěte si více o knize Láska v sedmdesátkách, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Láska v sedmdesátkách

Začtěte se do milostného příběhu Magdy a Viktora, jejichž rozvíjející se vztah velmi tvrdě poznamená příchod normalizace. Očima Magdy uvidíte život v tehdejší době a především s ní prožijete ztrátu milovného člověka i víry v pravdu a spravedlnost. Podaří se jí je znovu nalézt, když se po letech znovu setká se svou studentskou láskou? To pojďte zjistit v knize Aleny Chládkové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Láska v sedmdesátkách vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Láska v sedmdesátkách
probíhá od 12. do 18. listopadu 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Láska v sedmdesátkách

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLáska v sedmdesátkách

Chládková, Alena

Jota, 2023

Napsat komentář