Získejte dobrodružný školní výlet na Azorské ostrovy

petova-bajecna-dobrodruzstvi
Péťa a jeho spolužáci vyráží na dobrodružný školní výlet na Azorské ostrovy a vy se k nim můžete přidat. Pojďte pod vedením pana Scotta prozkoumat jedinečnost zdejší přírody, ochutnejte místní dobroty a prožijte spoustu dobrodružství.

Nová dobrodružství malého Péti

Příběhy Péti a jeho spolužáků z mezinárodní školy v Portugalsku vás zavedou na dobrodružný školní výlet na Azorské ostrovy pod vedením pana Scotta. Děti poznají jedinečnost zdejší přírody, ochutnají místní speciality a na lodi se vydají za delfíny a kosatkami. O nečekané situace ale není nouze ani ve škole – jednou zachraňují opuštěného pejska, podruhé zraněnou poštolku. Školní rok zakončí velkolepou slavností a třeba se Péťovi nakonec splní i jeho největší přání…

 

Péťova báječná dobrodružství

Autorka: Miroslava Salajková

Vydalo: nakladatelství Kazda
Ilustrace: Ivona Knechtlová
Počet stran: 112
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2023
ISBN: 978-80-7670-118-2

Přečtěte si více o knize Péťova báječná dobrodružství, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si prohlédněte několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Miroslava Salajková vystudovala Fakultu multimediálních komunikací na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Pracovala ve školství jako vychovatelka, v gumárenském průmyslu i v redakci časopisu Darina. Několik let prožila v Portugalsku, které se pro ni stalo velkou inspirací. Je velkou milovnicí zvířat. Má dospělého syna.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Péťova báječná dobrodružství

Vydejte se za dobrodružstvím až na daleké Azorské ostrovy v dětské knize inspirované zážitky autorky Miroslavy Salajkové a jejího syna. Při čtení poznáte nejen zdejší jedinečnou přírodu, ale také se můžete vydat za delfíny a kosatkami. A ani ve škole, kam Péťa chodí, to nebude nuda. Přesvědčte se o tom v druhém pokračování knihy Báječná škola pana Scotta.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Péťova báječná dobrodružství vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Péťova báječná dobrodružství
probíhá od 8. do 14. října 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské knihy Péťova báječná dobrodružství

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePéťova báječná dobrodružství
Báječná škola pana Scotta 2

Salajková, Miroslava

Kazda, 2023

Získejte dobrodružný školní výlet na Azorské ostrovy - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Dnes mě byla doručena tato vyhraná dětská kniha, za kterou velmi moc děkuji. Knihu jsem hned věnovala své vnučce, která chodí do 2. třídy. Měla z ní moc velkou radost.

Napsat komentář