Zasoutěžte si o příběh jedné prohrané sázky

tetovani soutez uvodni(1)
Že vsázet se se nemusí vždycky vyplatit, ví možná každý z nás až moc dobře. Podobně je na tom i Henry, který lituje toho, že právě jednu sázku uzavřel. Co když se ale spletl a jeho sázka bude naopak jeho štěstím? Nikdy přece nevíme, jaké úmysly s námi život má…

Prohraná sázka jako životní štěstí?

Žhavý román od české autorky o prohrané sázce, která nakonec vede ke štěstí, o tom, že i silní hráči rugby se něčeho bojí a že drobné dívky naopak dokážou být mimořádně silné a statečné.

Henry: Já musím být úplnej debil. Jen tak se dá vysvětlit, proč jsem se vsadil. Jeden by řekl, že jsem si dost zavařil, a byla by to pravda, protože tentokrát jsem se nechal vyhecovat k tomu, z čeho mám fakt hrůzu. Ale kdybych z toho vycouval, nepoznal bych Yumiko…

Yumiko: Trvalo šest let, než se mi na Zélandu začalo dařit! Vystavuji v galerii a můžu tetovat vlastní klienty, tak proč se muselo všechno tak zamotat? Sotva potkám Henryho, rugbistu s božím tělem a skvělým smyslem pro humor, tak za mnou musí zamířit moje rodina. Moje neuvěřitelně problematická japonská, tradiční rodina!

Tetování za trest

Autorka: M. K. Hardy

Vydalo nakladatelství: Cosmopolis
Počet stran: 376
Vazba: vázaná
Vydáno: 8/2023
ISBN: 978-80-271-5101-1

Přečtěte si více o knize Tetování za trestkterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte, že si také můžete stáhnout ukázku a seznámit se předchozími díly série Hřiště lásky: Haka za lilii a Tanec za odpuštění.

logo_Cosmopolis_120x60Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

Ukázka z knihy

Taky jsem se naučil nebrat si všechny ty dotěrný a občas nevhodný otázky osobně. Nestresovat se tím, co si myslí, a nerozčilovat se. Jenže to teď nešlo. Nedalo se ignorovat ženu s malým diktafonem, který svírala v ruce. Hnědé vlasy v úhledném drdolu, žádný výstřih, na nose posazené brýle a vážnou tvář. Jak dokáže někdo, kdo vypadá jako rozumný a slušný člověk, vypustit z huby takovou sračku? Normálně taková spojení nepoužívám, ale tahle mi nadzvedla mandle. Seděl jsem tam, ruku zaťal v pěst a jen zíral. Na malý okamžik mě totiž naprosto vyvedla z míry. Chtěl jsem na ni začít křičet, cítil jsem, jak mi buší srdce a tepe v hlavě. Nejspíš mi na krku vyskočila nějaká ta žilka a můžu jen doufat, že jsem nezrudnul.

Vyhrajte knihu Tetování za trest

Když Henry uzavře jednu bláznivou sázku, je přesvědčen o tom, že to nemůže dobře dopadnout. A když Yumiko konečně nalézá úspěch daleko od domova a setkává se právě s Henrym, rozhodne se ji navštívit její rodina. Oba jsou tak v jednu chvíli přesvědčeni o tom, že jejich životní cesty se neubírají tím správným směrem.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Tetování za trest vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tetování za trest
probíhá od 26. září do 9. října 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Tetování za trest

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTetování za trest
Hřiště lásky 3

Hardy, M. K.

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář