Zahrajte si o důkaz, že každý má svou třináctou komnatu

s-tvari-beranka-perex
Kdyby Viola věděla, co způsobí neuvážený flirt s neomaleným sukničkářem Beranem, raději by si ho odpustila. Beran totiž neumí unést její odmítnutí a rozhodne se Violu pokořit. A bohužel není jediný. Podaří se Viole zachránit vztah se Zbyškem?

Překážky na životní cestě

Román o lásce a důvěře životního partnera, které se získávají celá léta, ale ztratit je může člověk během jediného dne.

Charizmatický houslař Zbyšek a jeho žena Viola projdou důkladným testem osobnosti od chvíle, kdy se ze zdánlivě nevinných příčin začne jejich vztah rozpadat a oni se pod tlakem anonymních dopisů dostanou do vleklé manželské krize. Viola si neuváženě zaflirtovala s neomaleným sukničkářem Beranem, který se nechce smířit s tím, že ho odmítla, a hledá cestičky, jak se pomstít. Není však jediný, kdo by rád Violu pokořil. Usiluje o to i její přítelkyně Olina, věčně nespokojená manželka Zbyškova bratra. Ale ty největší překážky si Viola se Zbyškem staví sami v sobě.

Violu provázejí románem lidé s tváří beránka a srdcem lišky a každý z nich má svoji třináctou komnatu. Jeden v ní ukrývá žárlivost, druhý zbabělost, další závist a přetvářku a Viola se Zbyškem si projdou osobním peklem, než se jejich životní cesta opět spojí.

 

S tváří beránka

Autorka: Magda Váňová

Vydalo: nakladatelství Šulc-Švarc
Počet stran: 200
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2023
ISBN: 978-80-7244-492-2

Přečtěte si více o knize S tváří beránka, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Magda Váňová (*1954) se po absolvování vysoké školy živila jako překladatelka a redaktorka. Pro kariéru spisovatelky se rozhodla v roce 2000. Její romány, které od roku 2003 vydává nakladatelství Šulc-Švarc, mají značný čtenářský úspěch, takže vycházejí v stále nových vydáních. V každé její knize se potkává velký počet rozmanitých postav, které přicházejí ze současného života. Autorka jejich příběhy spojuje s velkou dávkou představivosti do vyprávění, ve kterém je dostatek prostoru pro dramatické situace, psychologické napětí, bohatý děj, protichůdné polohy vážného i humorného, pro odhalování skrytých vztahů a tajemství. Svým nezaměnitelným romanopiseckým stylem si Magda Váňová získala široký okruh čtenářů.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu S tváří beránka

Viola má kolem sebe několik lidí odhodlaných ji pokořit a zničit její vztah se Zbyškem. Sukničkář Beran proto, že nedokáže snést Violino odmítnutí, a švagrová a kamarádka Olina zkrátka proto, že je sama věčně nespokojená a nepřeje štěstí ostatním. Dokáže Viola se Zbyškem vyřešit manželskou krizi, nebo se jejich cesty rozejdou? To si přečtěte v románu Magdy Váňové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu S tváří beránka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu S tváří beránka
probíhá od 3. do 9. září 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány S tváří beránka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeS tváří beránka

Váňová, Magda

Šulc-Švarc, 2023

Napsat komentář