Získejte pátrání po skutečně zamýšlené oběti vraždy

Odvoz_pro_Saru-nahled
Chtěl vrah zabít dívku z bohaté čtvrti, nebo se skutečnou obětí měla stát mladá studentka práv? Zachránila si Sára život, když nasedla do špatného vozu a nedorazila tak domů? Odhalte pravdu v thrilleru S. C. Lalli!

Která z nich měla zemřít?

Studentka práv Sára musí mít při škole dvě zaměstnání, aby zaplatila účty. A občas musí dělat i věci, které by od ní většina lidí nečekala.

Rušná večerní směna v baru se chýlí ke konci, když jí šéf nařídí, aby se postarala o opilou zákaznici na záchodě. Pomůže jí tedy na vzduch, kde si zavolají odvoz domů, nahlásí adresu a za chvíli už každá z nich sedí na zadním sedadle auta a vyráží do noci.

Unavená Sára cestou usne, a když se probudí, zjistí, že je v bohaté čtvrti na druhém konci města, a dojde jí, že si s druhou dívkou, také Sárou, prohodily auta. Bez peněz jí nezbývá nic jiného než vyrazit domů pěšky. Před domem ji ale čekají policejní majáčky a mrtvé tělo na chodníku – Sára.

Byla tím pravým cílem vraha? Nebo jen nasedla do špatného auta? A proč by někdo chtěl, aby jedna z nich zemřela?

 

Odvoz pro Sáru

Autorka: S. C. Lalli

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Petra Královcová
Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2023
ISBN: 978-80-271-3634-6

Přečtěte si více o knize Odvoz pro Sáru, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku nebo naši recenzi.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„Jsem detektiv Kelly. Vyrozuměl jsem, že jste znala oběť.“
„Tak nějak,“ odpovím. „Potkala jsem ji teprve dnes v noci.“
Toporně přikývne. „Strážník Reynolds se zmínil, že jste říkala, že se jmenuje Sarah. Neznáte náhodou její příjmení nebo cokoli, podle čeho bychom ji mohli identifikovat?“
„Ano.“ Vzpomínám. „Myslím, že bydlí na jihu. Tam jak žijí všichni boháči.“
„V Orchards?“
„Jo. A její dům… je bílý, největší v ulici. Dveře byly červené.“
Detektiv Kelly se na mě překvapeně podívá, přidřepne si, abychom měli oči ve stejné výšce. Působí nadšeně, říkám si, kdy v tomhle městě naposledy někoho zavraždili.
„Vy jste byla u ní doma?“
„To je dlouhý příběh.“ Detektiv Kelly mě požádá, abych si ho schovala na stanici. (str. 18–19)

 

Vyhrajte knihu Odvoz pro Sáru

Studentka práv Sára si na studia přivydělává, jak se dá, a po jedné z večerních směn v baru dostane od svého šéfa za úkol, aby se postarala o opilou zákaznici. Objedná jí tedy odvoz a sama nasedne do druhého auta. Záhy však zjišťuje, že si auto nechtěně prohodila se zákaznicí a tato skutečnost jí možná zachránila život. Druhá dívka je totiž nalezena zavražděná před Sářiným domem. Šel vrah najisto, nebo si dívky spletl?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Odvoz pro Sáru vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Odvoz pro Sáru
probíhá od 1. do 14. srpna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Odvoz pro Sáru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOdvoz pro Sáru

Lalli , S. C.

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář