Získejte návrat do rodného města plného tajemství

Jeho_a_jeji-nahled
Každý příběh lze vyprávět z více úhlů, přičemž vypravěč může posluchačům i záměrně lhát. Hrdinka Anna Andrewsová je kvůli práci odhodlána jít přes mrtvoly, ale není jediná, kdo udělá cokoliv, aby ochránil svá tajemství.

Po stopách minulosti

Aby získala zpět místo hlasatelky hlavních televizních zpráv, je Anna Andrewsová odhodlaná jít přes mrtvoly. Když dostane za úkol natočit reportáž o vraždě, která se stala v jejím rodném městečku, neváhá ani vteřinu. Na místě zjistí, že vyšetřování vede její exmanžel Jack Harper a obětí je kamarádka z dětství. Anna se rozhodne ve městě zůstat a přilepit se policii na paty. Má ale tajemství a není ani zdaleka jediná.

Hra kočky s myší teprve začíná a z britského maloměsta se brzy stane místo řádění sériového vraha, který se vydal po stopách minulosti.

 

Jeho a její

Autorka: Alice Feeney

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Michaela Martinová
Počet stran: 352
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2023
ISBN: 978-80-271-3565-3

Přečtěte si více o knize Jeho a její, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku a naši recenzi.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„Nemůžeme se dočkat, až budeš znovu na palubě…“
To je jediná věta, kterou si moje uši dokážou přeložit. Zírám na Cat Jonesovou, ženu, která uváděla pořad přede mnou, jak tam stojí se svými charakteristickými zrzavými vlasy a dvěma krásnými holčičkami. Udělá se mi fyzicky špatně.
„… a samozfejmě děkujeme Anně, že pfevzala kormidlo, zatímco jsi byla pryč.“
Všichni obrátí pohled ke mně a pozvednou sklenky k přípitku. Začínají se mi třást ruce a doufám, že můj obličej dokáže moje pocity skrývat lépe.
„Bylo to v rozpisu, moc se omlouvám, všichni jsme si mysleli, že to víš.“
Ta slova mi pošeptá producent stojící vedle mě, ale já nejsem schopná zformulovat odpověď. (str. 16)

 

Vyhrajte knihu Jeho a její

Anna Andrewsová udělá cokoliv, aby získala zpět své místo v hlavních televizních zprávách. A reportáž o vrahovi, který řádil v jejím rodném městečku, vypadá jako ideální příležitost, aby prokázala své schopnosti. Není však jediná, kdo si jde tvrdě za svým, a nebezpečný zabiják rozehrává hru na kočku a na myš. Na maloměstě má totiž každý svá malá tajemství a nikdo nestojí o to, aby byla odhalena. Podaří se Anně uchránit to své? To si přečtěte v thrilleru Alice Feeney.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jeho a její vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jeho a její
probíhá od 4. do 17. července 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Jeho a její

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJeho a její

Feeney, Alice

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář