Zahrajte si o humorné příhody ze života „padesátky“

vzpominky-ma-kazdy-perex
Přesvědčte se, že překročením padesátky život rozhodně nekončí, ale naopak je to ten nejlepší čas, kdy si začít užívat na plné pecky. Mládí je sice pryč, ale o to víc vzpomínek máte a z nich můžete čerpat – stejně jako Alžběta Ottová.

Báječný život po padesátce

Vítejte ve světě, kde gravitace vítězí, kůže povoluje, vrásky se navzájem kopírují a vy začínáte připomínat zmačkaný papír. Tehdy si uvědomíte, že mládí se odporoučelo a vy můžete čerpat pouze ze svých vzpomínek.

Zasmějte se u potrhlých rodinných historek a eskapád neobyčejných příbuzných. Jistě vás pobaví i bolestný proces autorčiny proměny z technického dinosaura na obstojného uživatele posledních výdobytků moderních technologií. A aby toho nebylo málo, do života si pouští dva psy, kteří to občas nemají v hlavě tak úplně v pořádku.

Věřte, že teprve překročením padesátky – hranice počínající dospělosti – si začnete užívat život na plné pecky, protože zjistíte, že je prostě báječný!

 

Vzpomínky má každý

Autorka: Alžběta Ottová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 264
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2023
ISBN: 978-80-271-3930-9

Přečtěte si více o knize Vzpomínky má každý, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Vzpomínky má každý

Za padesát let člověk nastřádá celou řadu zážitků a vzpomínek, ze kterých může čerpat. A právě o ty se s vámi podělí Alžběta Ottová ve své knize. Její stránky jsou plné humorných situací, potrhlých rodinných historek i zážitků se dvěma psy, kteří jsou občas trochu nenormální. Zasmějte se při čtení příběhů ze života obyčejné zralé ženy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vzpomínky má každý vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vzpomínky má každý
probíhá od 27. června do 10. července 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Vzpomínky má každý

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVzpomínky má každý
Život je prostě báječný!

Ottová, Alžběta

Cosmopolis, 2023

Zahrajte si o humorné příhody ze života „padesátky“ - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    Dnešní soutěž o knihu Medové perly potrvá pouze dny?
    S pozdravem Hojaro

  2. Alena napsal:

    Dobrý den, děkuji za vyhranou knihu Vzpomínky má každý.

Napsat komentář