Vyhrajte romantickou komedii pro mladé čtenáře

tak-tohle-nikdo-necekal-perex
Sharlot chce s přítelem prožít své poprvé, ale místo toho je mladý pár přistižen. Rozhořčení rodiče donutí Sharlot odjet do matčiny rodné Indonésie, aby se zde zbavila „amerikánské rozvolněnosti mravů“. A to zdaleka není vše, co mají pro svou dceru připraveno…

Z Los Angeles do Indonésie

Na konci třetího ročníku střední školy pozve Sharlot Citraová svého přítele Bradleyho domů, aby s ním konečně prožila své poprvé. Situace ale nedopadne, jak si mladý pár plánoval. V kompromitující situaci jsou přistiženi Sharlotinou matkou. Sharlot musí opustit Los Angeles a odletět do matčiny rodné Indonésie, kde se má seznámit se svými kořeny a zbavit se „amerikánské rozvolněnosti mravů“. Přesně to totiž potřebuje nebo si to její matka aspoň myslí.

V nevhodném momentu je přistižen i mladý Indonésan George Clooney Tanuwijay (rodiče byli posedlí celebritami) a jeho otec se rozhodně vzít věci do svých rukou.

Aby zajistili, že si jejich potomci najdou správného partnera, udělají Sharlotina matka a Georgeův otec to, co by udělal každý správný rodič: spojí se na sociálních sítích a vydávají se za své děti.

Když se o tom Sharlot a George dozvědí, jsou sice znechuceni, tlak rodiny je ale donutí si vyjít na „rozhodně ne rande“. A ani výlet na jedno z nejromantičtějších míst na světě nemůže zařídit, že by se do sebe zamilovali. Jak se ale obranné vrstvy obou mladých lidí odlupují a odhaluje se pod nimi jejich skutečná osobnost, nikoli její obrázek ze sociálních sítí, skutečnost se komplikuje. Že by se jejich rodičům přece jen podařilo najít pro ně ten pravý protějšek?

 

Tak tohle nikdo nečekal

Autorka: Jesse Q. Sutantová

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Radka Klimíčková
Počet stran: 336
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2023
ISBN: 978-80-7689-124-1

Přečtěte si více o knize Tak tohle nikdo nečekal, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Tak tohle nikdo nečekal

Sharlot Citraová musela odjet do rodné země své matky, aby se zde seznámila se svými kořeny a zbavila se „amerikánských mravů“. Ze stejného důvodu se v Indonésii ocitl také George Clooney Tanuwijay. A aby toho nebylo málo, v obou rodinách se rozhodnou, že svým ratolestem s hledáním ideálního (podle nich) partnera pomohou. Když to Sharlot a George zjistí, jejich vzájemné sympatie to samozřejmě nikterak nerozdmýchá a rande, na které spolu musí jít, je pro oba spíše utrpením. Jakmile však začnou odhalovat skutečnou osobnost toho druhého, svitne přeci jen malá naděje, že by rodičům mohl jejich plán vyjít. Nebo vše dopadne jinak? To si přečtěte v románu pro mladé čtenáře od Jesse Q. Sutantové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tak tohle nikdo nečekal vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tak tohle nikdo nečekal
probíhá od 23. do 29. dubna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 young adult knihy Tak tohle nikdo nečekal

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTak tohle nikdo nečekal

Sutantová, Jesse Q.

Jota, 2023

Vyhrajte romantickou komedii pro mladé čtenáře - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. ko21 napsal:

    Dobrý den, děkuji za výhru. Kniha v úterý dorazila. ko21

Napsat komentář