Vyhrajte další dobrodružnou výzvu pro Klub Klikařů

Klub Klikaru_Proklete Velikonoce_uvodni
Nad Plzní se opět stahují temná mračna a nikdo si nemůže být jistý, že zůstane v bezpečí. Vysílač na Krkavci totiž nebyl tím jediným, co místní ohrožovalo. Dají se členové Klubu Klikařů znovu dohromady, aby odvrátili hrozící nebezpečí?

Plzeň znovu v ohrožení

Jaro je v plném proudu. Příroda ožívá, nad Plzní se však stahují temná mračna… a Velikonoce tentokrát nebudou svátky klidu a míru. Nikdo ve městě už si není jistý bezpečím, ale ani soukromím. Může za to nová mobilní hra, která všechny pobláznila? Propadl jí i Jirka. Šárka s nikým nemluví a Lukáš se dál zabývá jen vysílačem na Krkavci. Vysílač však není jedinou cestou, jak ovládnout dav. Dají se členové Klubu Klikařů zase dohromady a zachrání ohrožené město?

 

Klub Klikařů – Prokleté Velikonoce

Autor: Vít Martin Matějka

Vydalo: nakladatelství Fragment
Ilustrace: Jaroslav Kratochvíl
Počet stran: 144
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2023
ISBN: 978-80-253-6184-9

Přečtěte si o knize Klub Klikařů – Prokleté Velikonoce více a nezapomeňte také na ukázku nebo náš článek.

 

O autorovi

Vít Martin Matějka se narodil v roce nejlepšího pop-artu 1982 v Písku. Vystudoval lékařskou fakultu v Plzni, kde se následně usadil a začal pracovat jako onkolog. Tvůrčím psaním se zabývá již od středoškolských let, se střídavými úspěchy se účastnil literárních soutěží. Několik let recenzoval knihy pro portál Mfantasy. Kromě psaní se ve volných chvílích věnuje sjíždění kopců na snowboardu nebo na kole. Literaturu konzumuje i pasivně, pro omezené časové možnosti pak poslední dobou hlavně formou audioknih. Boj o Krkavec je jeho prvotina.
(Zdroj informací: stránky autora)

 

Vyhrajte knihu Klub Klikařů – Prokleté Velikonoce

Zdánlivě obyčejná a nevinná mobilní hra může být nebezpečím pro všechny obyvatele Plzně, ale málokdo z těch, kteří jí propadli, si to uvědomuje, včetně Jirky – bývalého člena Klubu Klikařů. Ukazuje se totiž, že vysílač na Krkavci není jedinou možností, jak ovládnout dav. Dají se tři přátelé znovu dohromady, aby zachránili město? To si přečtěte v druhém díle z dobrodružné série Klub Klikařů od Víta Martina Matějky.

Ve spolupráci s autorem Vítem Martinem Matějkou vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Klub Klikařů – Prokleté Velikonoce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Klub Klikařů – Prokleté Velikonoce
probíhá od 10. do 23. března 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Klub Klikařů – Prokleté Velikonoce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKlub Klikařů – Prokleté Velikonoce

Matějka, Vít Martin

Fragment, 2023

Napsat komentář