Zasoutěžte si o pokračování romantické série

vune-inkoustu-perex
Sam a Alison se do sebe zamilovaly. Logickým krokem ve vývoji vztahu by bylo sestěhování se a budování společného života. Jenže Sam si není jistá. Ukrývá v sobě nejedno tajemství a teď se rozhodla, že je správný čas začít mluvit…

Mluviti stříbro, mlčeti zlato?

Sam s Alison se rozhodly, že si vybudují společný domov, a zvažují stěhování. Alison se vidí ve vysněném malém domečku. Se ženou, do které se bezhlavě zamilovala, a ideálně se vším ostatním, co k tomu patří. Jenže Sam má jiné starosti a to poslední, na co by chtěla myslet, je svatba a děti. Proto se rozhodne udělat něco, co ještě nikdy předtím neudělala – začne o svých pocitech mluvit. Posílí mnohdy nelehké rozhovory jejich vztah?

Vůně inkoustu

Autorka: Sam Xabyssus

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 264
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2022
ISBN: 978-80-253-6164-1

 

 

Přečtěte si více o knize Vůně inkoustu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

O autorce

Sam Xabyssus je pseudonym Kateřiny Doležalové. Její jméno i pseudonym najdete na obálkách hned několika knih, např. Nalezeni ve ztracenu, Ze zápisníku pokojské či Vůně citronu. Kniha Vůně inkoustu je pokračováním série, kterou zahájila posledně zmíněná kniha.

Vyhrajte knihu Vůně inkoustu

Dělá Sam dobře, když se rozhodne prolomit mlčení a tajnůstkaření? Dosud byla velmi uzavřená a nechávala si své myšlenky i pocity pro sebe. Teď se ale rozhodla, že se své milované Alison otevře. Nepohřbí tím ale rodící se vztah?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Vůně inkoustu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vůně inkoustu
probíhá od 26. února do 4. března 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Vůně inkoustu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVůně inkoustu

Xabyssus, Sam

Fragment, 2022

Napsat komentář