Vyhrajte román ze zákulisí prezidentských voleb

kandidat-perex
Mysleli jste si, že při volbě prezidenta dáváte hlas pouze svému favoritovi? Ve skutečnosti volíte postavu, která byla stvořena týmem lidí, kteří ji obklopují. Lenka Pastorčáková z vlastní zkušenosti ví, o čem mluví, a vy si o tom můžete přečíst v její knize.

Nemilosrdná hra o prezidentský post

KANDIDÁT JEN TAK NEPŘICHÁZÍ. KANDIDÁT JE STVOŘEN!

Jste přesvědčeni, že volíte vámi vybraného kandidáta a právě jemu dáváte hlas. Ve skutečnosti však volíte lidi, kterými se budoucí prezident obklopuje. Kandidát se totiž jen tak nezjevuje, ale je tvořen a přetvářen týmem lidí, stejně jako kterýkoliv jiný marketingový produkt.

Na pozadí předvolební kampaně hlavy státu se rozehrává tvrdá a nemilosrdná hra o pomyslný trůn. Tento místy až šokující příběh vás rozhodně nenechá klidně spát.

Přestože je tento román fikce, autorka při psaní knihy čerpá z vlastních zkušeností z prostředí prezidentské kampaně, kdy pracovala na pozici tiskové mluvčí jednoho z kandidátů. Rovněž těží z praxe televizní reportérky, a mistrně popisuje zákulisí příprav večerních zpráv, politických debat a předvolební „práce“ médií vůbec.

 

Kandidát

Autorka: Lenka Pastorčáková

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 384
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-271-3866-1

Přečtěte si více o knize Kandidát, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Lenka Pastorčáková pochází z Orlové. Vystudovala Filozofickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a po absolutoriu působila jako reportérka (ČTK, TV Nova, TV Prima). Moderovala také ranní zpravodajství pořadu Snídaně s Novou a v televizi Prima politickou diskuzi Partie. V ČT připravovala reportáže do publicistického pořadu 168 hodin a byla nominována na dvě novinářské ceny. Během prezidentské volební kampaně v roce 2018 pracovala jako tisková mluvčí významného prezidentského kandidáta. Dva roky působila jako tisková mluvčí Zoo Praha. V dubnu 2019 jí vyšel román o chorobné žárlivosti s názvem Žárlivka. V současné době je na mateřské dovolené a svůj čas věnuje malému synovi.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Kandidát

V prezidentské volbě nedávate hlas pouze vybranému kandidátovi, ale také všem těm, kterými se obklopuje. Kandidát se totiž nikdy neobjeví jako blesk z čistého nebe, ale je stvořen lidmi, kteří mu v kampani pomáhají a často tím sledují své vlastní zájmy. Lenka Pastorčáková se jedné takové kampaně účastnila jako tisková mluvčí a právě z vlastních zkušeností čerpala při psaní své knihy. Přestože v jejím případě jde o příběh fiktivní, není nikterak daleko od reality.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kandidát vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kandidát
probíhá od 8. do 21. listopadu 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Kandidát

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKandidát

Pastorčáková, Lenka

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář