Zapátrejte si s detektivy Zuzany Pospíšilové a vyhrajte!

Obálka DeTeKTiVové.indd
Zajímavým tipem na prázninové čtení pro nejmenší čtenáře by mohla být zbrusu nová knížka oblíbené autorky Zuzany Pospíšilové, která nyní vychází v nakladatelství Grada. V naší soutěži můžete dobrodružství dětských hrdinů vyhrát i vy!

Zuzana Pospíšilová: DeTeKTiVové

Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu. Důvtipní malí detektivové přivedou policii na stopu zloděje. Zbývá ale objevit záhadně zmizelý obraz…

Dospěláci mají svoji Agathu Christie, pro děti je tu Zuzana Pospíšilová a její dětská detektivka. Malí čtenáři se mohou těšit nejen na napínavý text a krásné ilustrace Markéty Vydrové, ale také na tajný vzkaz a doprovodné detektivní otázky.

DeTeKTiVové budou brzy pátrat v dalších, nových knížkách.

 

DeTeKTiVové

Autorka: Zuzana Pospíšilová
Ilustrátor: Vydrová Markéta
Ediční řada: DeTeKTiVové
Formát: 17 x 22 cm
Vazba: V8
Rozsah: 56 stran
Prodejní cena včetně DPH:  189 Kč, 8,51 €
ISBN: 978-80-247-3942-7

 

Knihu DeTeKTiVové vydalo nakladatelství Grada

Prolistovat knihu si můžete zde

 

O autorovi:

Mgr. Pospíšilová Zuzana je dětská psycholožka, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Dříve pracovala v dětském rehabilitačním stacionáři, převážně s dětmi s organickým poškozením CNS a pohybovým postižením. V době studií se zabývala tématem rozvoje tvořivosti u dětí mladšího školního věku, nyní píše knihy pro děti.

 

Vyhrajte knihu DeTeKTiVové

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada jsme pro vás připravili soutěž, ve které mohou hned dva z vás vyhrát knihu Zuzany Pospíšilové DeTeKTiVové!

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

 

Soutěž o 2 knihy Zuzany Pospíšilové: DeTeKTiVové
běží od 11. července do 24. července 2012

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Grada

Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Kompletní nabídku knih najdete na stránkách: www.grada.cz

Související soutěž

Zasoutěžte si o knihy Zuzany Pospíšilové: DeTeKTiVové!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDetektivové

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2012

Napsat komentář