Vyhrajte průvodce světem akvarijních ryb

soutez-ryby-pro-vase-akvarium
Akvárium patří mezi oblíbené dekorace domácností i podniků, je s ním však mnoho práce. Jedním z důležitých úkolů je výběr těch správných ryb – jak se ale v tomto rozmanitém světě zorientovat? Jak objevit všechny dostupné možnosti?

150 druhů ryb pro sladkovodní akvárium

Pozoruhodná publikace je novým pohledem do světa sladkovodních akvarijních ryb. Představí je na špičkových fotografiích – na stránkách knihy plavou, mnohdy se zdá, že se zastavily a koukají na vás se stejným zájmem jako vy na ně. Máte pocit, že vás od nich nedělí žádná bariéra, že si můžete podrobně prohlížet jejich tvar a krásu barev. Snímky je zachycují v rozmanitých pózách, a vy tak vnímáte i řeč jejich těla – je to pohled z bezprostřední blízkosti do pestrého života těchto fascinujících tvorů. V této obrazové galerii téměř všech běžně chovaných akvarijních ryb najdete přes 150 druhů, u většiny s různými tvarovými a barevnými formami. Seznámíte se s rybami všeobecně známými, což jsou například „paví očko“ (živorodka duhová), mečovka nebo bojovnice pestrá, i méně známými, jakou jsou bichir Delhezův, červená oranda, piraňa nebo obří arapaima velká. Působivé fotografie doplňuje přehledný a zajímavý text, který vám pomůže při rozhodování, co ve svém akváriu chovat.

Ryby pro vaše akvárium

Přes 800 působivých fotografií a 150 popisů sladkovodních akvarijních ryb
Autoři: Geoff Rogers, Nick Fletcher

Vydalo: nakladatelství Slovart
Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2019
ISBN: 978-80-7529-820-1

Přečtěte si více o knize Ryby pro vaše akvárium, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

ryby-pro-vase-akvarium-1

ryby-pro-vase-akvarium-2

 

 

Vyhrajte knihu Ryby pro vaše akvárium

Tato publikace potěší každého fanouška sladkovodní akvaristiky. Seznamte se s rozmanitým výběrem sladkovodních akvarijních ryb zachycených v 800 barevných fotografiích, které je zobrazují v nejrůznějších pózách, jež ve vás budí dojem, že mezi stránkami plavou. Objevíte zde nejen známější druhy, mezi které patří živorodka duhová nebo bojovnice pestrá, ale také ty méně známé: arapaima velká, červená oranda nebo bichir Delhezův. Každý z druhů je kromě fotografie doplněn i o přehledný text.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Ryby pro vaše akvárium vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ryby pro vaše akvárium
probíhá od 3. do 9. července 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 barevné knihy Ryby pro vaše akvárium

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRyby pro vaše akvarium

Rogers, Geoff – Fletcher, Nick

Slovart, 2019

Napsat komentář