Vyhrajte pohled do minulosti posledního pistolníka

carodej-a-sklo-audiokniha-perex
Poslední pistolník a tři vyvolení souputníci jsou stále na cestě k Temné věži. Těsně vyvázli z jednoho světa, aby vstoupili do dalšího, a právě v něm se Roland rozhodne poodhalit něco ze své minulosti. Poslechněte si příběh dávné lásky i vy.

Výjimečná žena z minulosti

Čtvrtý díl fantasy ságy Temná věž vypráví o tom, jak se skupina poutníků, známá z předchozích dílů Pistolník a Tři vyvolení, zachránila přechodem z jednoho světa do druhého. Zatímco pokračují v dlouhé cestě k Temné věži, vypráví vůdce skupiny Roland svým souputníkům o jedné výjimečné ženě. Na povrch tak vyplouvá téměř zapomenutý milostný příběh, okořeněný dobrodružstvím. Audiokniha Čaroděj a sklo přichystá posluchačům řadu překvapujících momentů.

 

Čaroděj a sklo

carodej-a-sklo-audiokniha-obalkaAutor: Stephen King

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Libor Terš
Překlad: Linda Bartošková
Délka: 29 hodin 1 minuta
Vydáno: 3/2021

Přečtěte si více o audioknize Čaroděj a sklo, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Proslulý americký autor Stephen King (*1947) začal psát velmi brzy. K jeho příběhům ho inspirovaly životní události, počínající náhlým odchodem jeho otce od rodiny a pokračující střídáním různých profesí nebo stěhováním. Při studiu na univerzitě psal nejenom povídky, ale také publikoval v časopisech. Po úspěšném vydání románu Carrie z roku 1972 se rozhodl pro spisovatelskou dráhu a napsal přes třicet knih. Osud se ale opět ozval tím, že Kinga srazilo auto. Musel práci na dlouho přerušit, ale poté se mu podařilo navázat na předchozí úspěch. Několik jeho knih se dočkalo zfilmování, k nejoceňovanějším patří oscarové Vykoupení z věznice Shawshank.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Čaroděj a sklo

Roland, poslední pistolník, i nadále putuje se svými společníky mezi světy a musí unikat před řadou nástrah a nebezpečí, aby se jim podařilo dostat až k Temné věži. Poté, co právě z jedné takové situace vyvázli a vstoupili do dalšího světa, rozhodne se Roland svým souputníkům vyprávět příběh o pozoruhodné ženě, která kdysi změnila jeho život. Kdo byla Susan Delgadová a čím byla pro Ronalda tak výjimečná? To si poslechněte v audio verzi čtvrtého dílu série Temná věž od Stephena Kinga.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Čaroděj a sklo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Čaroděj a sklo
probíhá od 17. do 30. června 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Čaroděj a sklo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČaroděj a sklo
Audiokniha

King, Stephen

Audiotéka.cz, 2020

Vyhrajte pohled do minulosti posledního pistolníka - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Gudrun Gudrun napsal:

    Výhru už mám na své poličce, děkuji

Napsat komentář