Zasoutěžte si o trnitou cestu k módnímu úspěchu

soutez-laffita-svleceny
Osmany Laffita patří mezi známé módní návrháře. Byl ale jeho život snadný? Jak se šikanovaný kluk z prominentní rodiny dostal až do Československa a uspěl na světové módní scéně? Jaké tajemství stojí za jeho odhodláním?

Od šikany po módní úspěch v Paříži

I když pocházel z prominentní rodiny a jeho matka stála po boku Fidela Castra, musel si už jako malý kluk v Havaně těžce vyšlapávat cestičku. Měl podlomené zdraví, byl outsider a stával se terčem šikany. Přesto se při vzpomínce na dětství usmívá.
Přísná a dogmatická Kuba neměla pochopení ani pro jeho lásku k mužům, ale příchod do šedi komunistického Československa ho uvrhl do marastu možná ještě většího. Rasismus, chudoba, ztráta iluzí i smyslu života…
Osmany Laffita se však nevzdal a s pomocí partnera Guyho Gheysense, svého anděla strážného a spřízněné duše v životě i práci, během pár let po sametové revoluci navzdory všemožným překážkám vybudoval své vysněné módní miniimpérium. Jeho kolekce viděla Paříž i New York. A Osmany zářil a září pořád.
Upřímně o touze po dítěti, o lásce a odhodlání nikdy si nesundat růžové brýle.

Osmany Laffita – Svlečený

Autor: Osmany Laffita

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Vydáno: 04/2022
ISBN: 978-80-271-1753-6

Přečtěte si více o knize Osmany Laffita – Svlečený, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si také přečíst ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

OSMANY Rodriguez LAFFITA je kubánský módní návrhář žijící a působící v Česku. Vystudoval uměleckou akademii San Alejandro v Havaně a poté pracoval jako redaktor kubánského módního časopisu. V roce 1987 se přestěhoval do Československa. U nás se Osmany Laffita prosadil jako módní návrhář, stylista, navrhuje ale i šperky, obuv nebo nábytek. Je uveden v Who is Who 21. století za své zásluhy v české módě. Své kolekce předvádí v New Yorku, Paříži, Miami a mnoha dalších městech.

Zdroj informací: Fashion-models.cz

 

Vyhrajte knihu Osmany Laffita – Svlečený

Osmany Laffita pochází z prominentní rodiny a jeho matka stála po boku Fidela Castra. To však neznamenalo, že měl jednoduché dětství – právě naopak, svou vlastní cestu si musel vyšlapat sám, a to i navzdory tomu, že měl špatné zdraví, stával se terčem šikany a líbili se mu kluci. V roce 1987 se přestěhoval do Československa, kde hledal své místo, ale zde se setkal s dalšími překážkami: komunismus, rasismus, chudoba, ztráta iluzí. Laffita se však nevzdal, našel si partnera a s jeho pomocí se mu podařilo vybudovat vlastní módní impérium, se kterým uspěl i v Paříži nebo New Yorku. S čím dalším se ve své knize svěřil?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Osmany Laffita – Svlečený vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Osmany Laffita – Svlečený
probíhá od 31. května do 13. června 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Osmany Laffita – Svlečený

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOsmany Laffita – Svlečený

Laffita, Osmany – Červinková, Radka

Cosmopolis, 2022

Zasoutěžte si o trnitou cestu k módnímu úspěchu - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. tomkatze napsal:

    Dobrý den, vyhraná kniha už včera dorazila, moc děkuji

Napsat komentář