Vyhrajte Caragův střet s bývalým mentorem

woodwalker-cizi-divocina-perex
Carag, stejně jako jeho spolužáci, vyráží na Kostariku na výměnný pobyt. Zábavu a dobrodružství, které zde s novými přáteli prožívá, však pokazí zjištění, že i v tomto tropickém ráji se najde mnoho příznivců Andrewa Millinga…

Hrozba ukrytá v tropickém ráji

Na střední škole Lízy Clearwaterové se chystá velký výlet. Všichni žáci z Caragovy třídy se vydávají na výměnný pobyt do Kostariky na místní woodwalkerskou školu. S novými přáteli si užívají spoustu zábavy, dokud ovšem Carag náhodou nezjistí, že i zde má Andrew Milling mezi mladými převtělenci obrovskou fanouškovskou základnu a že jeho plán na pomstu lidem získává čím dál konkrétnější obrysy. Rozhodne se proti svému bývalému mentorovi zakročit co nejdříve a všechny varovat, než bude pozdě.

 

Woodwalker – Cizí divočina

Autorka: Katja Brandisová

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Překlad: Ivana Führmann-Vízdalová
Počet stran: 296
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2022
ISBN: 978-80-7639-135-2

Přečtěte si více o knize Woodwalker – Cizí divočina, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Katja Brandisová je německá novinářka a spisovatelka. Vystudovala amerikanistiku a germanistiku a pod různými pseudonymy jí vyšlo už více jak 50 knih. Píše zejména fantasy literaturu pro mládež. Svůj první román vydala už během studia na univerzitě a dnes pracuje jako lektorka a autorka na volné noze. V roce 2019 vyšel na českém trhu první díl její úspěšné série Woodwalker – Caragova proměna následovaný knihami Woodwalker 2 – Nebezpečné přátelství a Woodwalker – Hollyino tajemství.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Woodwalker – Cizí divočina

Fanouškovská základna Andrewa Millinga se bohužel stále rozrůstá a Carag zjišťuje, že jeho vliv sahá až do tak nádherného tropického ráje, jakým je Kostarika, kam žáci střední školy Lízy Clearwaterové vyrazili na výměnný pobyt. Hrozba pomsty nabývá stále reálnějších obrysů, a pokud chce mladý woodwalker Millingův plán překazit a odvrátit nebezpečí, je nejvyšší čas na tom začít pracovat. Jestli se mu to podaří, to už se dozvíte ve čtvrtém díle ze série Woodwalker od Katji Brandisové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Woodwalker – Cizí divočina vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Woodwalker – Cizí divočina
probíhá od 29. května do 4. června 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy Woodwalker – Cizí divočina

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeWoodwalker – Cizí divočina

Brandisová, Katja

Bookmedia, 2022

Napsat komentář