Antistresový svět divokých zvířat

divoka-zvirata-kruh-zivota
Antistresové omalovánky se v posledních letech staly oblíbenou formou k uvolnění stresu mezi dospělými a dospívajícími. A co když se inspirace ilustrací hledá v divoké přírodě? Vytáhněte pastelky a pojďte spolu s námi relaxovat.

Omalovánky s motivy z přírody přináší nakladatelství Grada.

Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

————————————————

Řecká ilustrátorka přináší milovníkům omalovánek a přírody jedinečné ilustrace plné obyvatel mořského světa, vládců oblohy nebo krále savany. Představivosti se meze nekladou – jakou barvu vyberete pro mohutné velryby?

Pusťte se na cestu pulzujícím životem a cykly drsného světa přírody. Setkejte se s ptáky na nebi – od droboučkých tančících kolibříků až po silné plachtící orly. Pod vlnami potkáte zdobené lastury, křehké mořské koníky a mohutné velryby. Na zemi spatříte lvy plížící se savanou i hravé lesní veverky. Každá z nádherných scén jen čeká až ji oživíte zářivými barvami.

 

Kruh života

Omalovánky proti stresu
Autorka: Melpomeni Chatzipanagiotouová

Počet stran: 96
Vazba: brožovaná
Formát: 250×250 mm
ISBN: 859-404-924-118-7
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Kruh života vydalo nakladatelství Grada.

 

O autorce

Melpomeni Chatzipanagiotou je umělkyně využívající pero a inkoust. Pochází z Řecka. Je držitelkou titulu BA(Hons) z grafického designu. Během svých studií se zamilovala do ilustrací a do možnosti sdělovat pocit, slovo nebo myšlenku prostřednictvím kresby. Po ukončení studia se dál věnovala výtvarnému umění a rozjela kariéru ilustrátorky.

Zdroj informací: www.melpomenichatzipanagiotou.com (přeloženo)

 

————————————————

Zatímco u prvních omalovánek bylo jasné, co vidíme, u našeho druhého výběru už musíme dodržovat jistá pravidla. Protože pokud se jich budeme držet, možná budeme překvapení, co si na nás další výtvarný umělec přichystal!

Vytvořte dvacet jedna obrazů, jejichž předlohy jsou v této knize. Vybarvěte je živými a výraznými barvami podle palety, která je u každého obrazu natištěna. Stačí vybarvovat podle čísel. Vyplňte jednotlivá políčka a budete překvapeni, jaká zajímavá zvířata objevíte. Více než 20 obrazů čeká, až je svým vybarvením přivedete k životu.

 

Omalovánky Pixel Art – Divoká zvířata

Autor: Max Jackson

Počet stran: 48
Vazba: lepená
Formát: 216×280 mm
ISBN: 859-404-924-117-0
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Omalovánky Pixel Art – Divoká zvířata vydalo nakladatelství Grada.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKruh života
omalovánky proti stresu

Chatzipanagiotouová, Melpomeni

Grada, 2022

zobrazit info o knizeOmalovánky Pixel Art – Divoká zvířata

Jackson, Max

Grada, 2022

Napsat komentář