Získejte mrazivé vyšetřování vraždy

soutez-muz-bez-tvare
Britský novinář jede do Bruselu, aby se věnoval politickým rešerším. Namísto toho se však ocitne uprostřed tragédie zahrnující dvě mrtvá těla – jeho hostitele a britského ministra. Jednalo se o vzájemnou přestřelku? Nebo je za tím něco víc? A kdo je tajemný muž bez tváře?

Od politických rešerší k vyšetřování vraždy

Z Velké Británie do Bruselu cestují dva muži: volnomyšlenkářský novinář Neil Bannerman a Kale — profesionální vrah.

Bannerman od cesty neočekává nic víc než zdlouhavé politické rešerše, avšak místo toho se ocitne uprostřed tragédie. Jeho hostitele, rovněž žurnalistu, najdou společně s britským ministrem v politikově domě v centru Bruselu, oba mrtvé. Podle všeho se navzájem zastřelili. Novinářova autistická dcera Tania, která se během přestřelky schovávala v šatně, posléze nakreslí mrazivý obrázek, na němž je ještě třetí člověk — muž bez tváře. Neil Bannerman se zničehonic nechtěně zaplete do vyšetřování vraždy.

 

Muž bez tváře

Novinář beze strachu. Dítě bez otce. Muž bez tváře.
Autor: Peter May
Přeložil: Filip Drlík

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 391
Vazba: vázaná
Vydáno: 02/2022
ISBN: 978-80-275-0577-7

Přečtěte si více o knize Muž bez tváře, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Peter May (nar. 1951) pochází z Glasgow, nyní žije ve Francii. Pracoval jako novinář a televizní scenárista, v současné době se živí jako spisovatel. Celosvětové renomé si získal šestidílnou sérií čínských thrillerů. Kromě dalších úspěšných sérií byly do češtiny přeloženy také romány Ostrov Entry (2013, česky 2015), Útěk (2015, česky 2016), Umrlčí cesta (2016, česky 2016) a Ochráním tě (2018, česky 2019). V současnosti vychází také e-kniha navazující na čínskou sérii Svatba duchů (2020) a dva samostatné romány Tichá smrt a Muž bez tváře.

Zdroj informací: Knihcentrum.cz

 

Vyhrajte knihu Muž bez tváře

Neil Bannerman je volnomyšlenkářský novinář, který cestuje z Velké Británie do Bruselu. Namísto očekávaných politických rešerší se však ocitne ve středu tragédie, když jeho hostitele naleznou mrtvého spolu s britským ministrem. S největší pravděpodobností se vzájemně postříleli. Jejich přestřelku sledovala autistická dcera jedné z obětí. Ta později své zážitky namaluje – na děsivém obrázku je vyobrazen ještě třetí člověk, muž bez tváře. Stalo se z výletu do Bruselu vyšetřování vraždy?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Muž bez tváře vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Muž bez tváře
probíhá od 24. do 30. dubna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 mrazivé knihy Muž bez tváře

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMuž bez tváře
Novinář beze strachu. Dítě bez otce. Muž bez tváře.

May, Peter

Host, 2022

Napsat komentář