Zahrajte si o zvrat v romantické iluzi

soutez-necekana-lekce-lasky
Úspěšný a pohledný partner, žádost o ruku jako z červené knihovny, romance jako sen – vše je příliš dokonalé na to, aby to byla pravda. Nebo ne? Jeannie je na vrcholu blaha až do svého svatebního dne, kdy se jí v hrudi usadí svíravý pocit. Patří jen mezi nervózní nevěsty, nebo se něco děje?

Předsvatební svíravý pocit – předtucha nebo utažený korzet?

Co se stane, když se ANO změní na NEVÍM?

Jeannie vždy toužila po lásce a nyní konečně prožívá opravdovou romanci. Dan je úspěšný, pohledný mladý veterinář, který ji vzal do New Yorku a na Brooklynském mostě požádal o ruku. Jeannie se musí štípnout, aby uvěřila, že to není sen. Zdá se to příliš dokonalé, příliš kouzelné, než aby to mohla být pravda.

Cestou na svatbu se nemůže zbavit svíravého pocitu v hrudi. Jsou to jen nervy, těsný korzet, nebo se události řítí příliš rychle? Má poslední možnost všechno zastavit – a když to udělá, zvrat osudu vyhodí její svět do povětří. To, co se dozví o Danovi, o vlastním srdci a o síle samotné lásky, navždy změní její život.

 

Nečekaná lekce lásky

Autorka: Lucy Dillonová
Přeložila: Michaela Klevisová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 376
Vazba: brožovaná
Vydáno: 03/2022
ISBN: 978-80-271-3290-4

Přečtěte si více o knize Nečekaná lekce lásky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si přečíst krátkou ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Nečekaná lekce lásky

Jeannie prožívá romanci jako z nějaké červené knihovny. Co víc si přát, než když jí úspěšný a pohledný veterinář vezme na výlet do New Yorku, kde ji před zraky všech procházejících Američanů a turistů požádá o ruku na Brooklynském mostě? Všechno je prostě kouzelné, dokonalé. Až do samotného svatebního dne. Nervozita je normální, ale patří k tomu i svíravý pocit v hrudi? Že by nějaká předtucha? Nebo jen moc utažený korzet? A co když se rozhodne svůj pocit následovat, vše odvolat, zastavit… Ukáže se její rozhodnutí jako správné?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nečekaná lekce lásky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nečekaná lekce lásky
probíhá od 5. do 18. dubna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Nečekaná lekce lásky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNečekaná lekce lásky

Dillonová, Lucy

Cosmopolis, 2022

Zahrajte si o zvrat v romantické iluzi - DISKUZE

Počet reakcí: 5
  1. SONIKA napsal:

    Přeji hezký den,dnes jsem obdržela knihu Klub klikařů,ani jsem nevěděla,že jsem vyhrála.Neměla jsem čas sledovat výherce.Děkuji,děkuji

  2. Miloslava napsal:

    Dobrý den,
    už včera jsem obdržela knihu Poslední slib. To byla rychlost!
    Děkuji!

Napsat komentář