Zahrajte si o romantické vzplanutí

tritydnydosvatbynahled
Grace Carpenterová po smrti rodičů vychovává své sourozence, čímž se připravuje o šanci na dobrý sňatek. Co se ale stane, když ji jednoho večera bouřka zažene do hostince, kde narazí na svou platonickou lásku?

Jedna noc v hostinci

Lady Grace Carpenterovou na cestě z návštěvy starší příbuzné zastihla tak prudká bouřka, že se raději na noc uchýlila do hostince. Doma na ni čekají mladší sourozenci, které po smrti rodičů vychovává. Hodně sourozenců. Slíbila matce, že nedopustí, aby děti byly rozděleny mezi příbuzné, a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá.

Pak se najednou v hostinci objeví Matt, hrabě z Worthingtonu, do kterého je tak trochu zamilovaná už od svého vstupu do společnosti. Vůbec ji po letech nepozná a Grace se rozhodne, že pokud má zůstat do smrti sama, nebude alespoň stará panna.

Matt se už téměř vzdal naděje na nalezení manželky, která by mu vyhovovala nejen fyzicky, ale i intelektem. Po večeru s neznámou, stráveném zajímavým rozhovorem, po němž následovala vášnivá noc, naprosto ztratí hlavu. Když navíc mladá žena do rána beze stopy zmizí, rozhodne se, že ji za každou cenu najde a ožení se s ní. To ještě netuší, jaké překážky na něj čekají.

 

Tři týdny do svatby

Autorka: Ella Quinnová
Přeložil: Petr Kotouš

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 336
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2021
ISBN: 978-80-271-3265-2

Přečtěte si více o knize Tři týdny do svatby, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si přečíst ukázku. A přečtěte si také naši recenzi knihy.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Tři týdny do svatby

Grace Carpenterová se při svém vstupu do společnosti zamilovala do hraběte z Worthingtonu, ale on si jí ani nevšiml. Kromě toho po smrti rodičů vychovává kopu svých mladších sourozenců – slíbila totiž své umírající matce, že nedopustí, aby byli rozdělení mezi ostatní příbuzné. Na vlastní milostný život tudíž musela rezignovat. Jednou ji při návratu domů zastihne prudká bouřka, která ji zažene do blízkého hostince. Jak velká je náhoda, že právě zde potká hraběte Matta Worthingtona? Stráví spolu večer a následně vášnivou noc. Když se Mark druhého dne probudí, po jeho společnici jako by se slehla zem. Rozhodne se ji za každou cenu najít a oženit se s ní. Uspěje?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Tři týdny do svatby vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tří týdny do svatby
probíhá od 8. do 21. února 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Tři týdny do svatby

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTři týdny do svatby

Quinnová, Ella

Cosmopolis, 2021

Zahrajte si o romantické vzplanutí - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Marci55 napsal:

    Kniha Staré sídlo dorazila,moc děkuji

  2. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    Dnes soutěžíme o knihu Tři týdny do svatby, ne tři dny.
    Chybička se vloudila.

Napsat komentář