Zahrajte si o průvodce radostí

soutez-kouzlo-obycejne-radosti
Břicháč Tom nás naučil lépe jíst, najít motivaci ke změně – a nyní se zaměřil na hledání radosti ze života. Jak na to, aby se nám nevytrácela? Co je třeba v životě změnit, aby radost nebyla jen okamžikem smíchu, ale aby se z ní stal dobrý pocit usazený uvnitř každého z nás?

Vše bude dobré nebo ještě lepší!

Malý velký průvodce pro ty, kteří chtějí žít, a ne jen přežívat.

Tato kniha by mohla být plná vtipů, hvězdiček, sluníček a lichocení. Ale není. Možná by na pár hodin uklidnila, ale dál by nám nic nepřinesla. Přišlo by několik euforických pocitů, smích, radování se, ale zítra by už pocity byly úplně stejné jako dnes ráno.

Smyslem této knihy je najít radost v nás. Vymazat vše zbytečné a zatěžující, najít naplnění, smysl, nový směr, sílu, víru, trošku kouzlit a hodně si užívat. Je důležité, abychom se cítili klidní a spokojení i v běžných dnech. Radost totiž není jen o smíchu. Radost je dobrý pocit, který v sobě nosíme. Je o našem naplnění a spokojenosti, kterou vnitřně prožíváme. Nemusí být na první pohled vidět. Ale měla by být cítit.

Nechte se vést, zamyslete se nad tím, co prožíváte a jak se ke svému životu stavíte. Možná stačí jen malá změna k tomu, aby se vám život změnil k lepšímu. Vše bude dobré a může být i mnohem lepší!

Autor, Tomáš Kosačík, patří k nejprodávanějším českým autorům. Napsal 7 knih o zdravém přístupu k životu, jídle, psychice, motivaci. Je známý svým citem pro čtenáře a čtivým, jednoduchým přístupem, který přináší výsledky a vede čtenáře k větší spokojenosti v životě. Jeho knih se prodalo více než 800 tisíc kusů.

 

Kouzlo obyčejné radosti

Autor: Tomáš Kosačík

Vydalo: nakladatelství Břicháč Tom
Počet stran: 160
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 12/2021
ISBN: 978-80-270-9697-8

Přečtěte si více o knize Kouzlo obyčejné radosti, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Nezapomeňte si pustit videoupoutávku.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Mgr. Tomáš Kosačík se zapsal do světa knih díky tomu, že úspěšně zhubl. Jeho první kniha Břicháč Tom se stala bestsellerem. A pak také všechny následující. Podle autorových knih hubnou desetitisíce lidí, na FB má stránku s úctyhodným počtem fanoušků.

Zdroj informací: Knihcentrum.cz

 

Vyhrajte knihu Kouzlo obyčejné radosti

Tomáš Kosačík, autor známý díky svým knihám o zdravém přístupu k životu, k jídlu i k psychice, přichází na český trh s dalším průvodcem pro lepší život. Tématem jeho nové knihy je hledání radosti v nás samotných. Zbavit se všeho zbytečného a zatěžujícího a najít nový směr, který nám přinese sílu, víru a smysl. A hlavně radost. Radost, která není jen ve chvilce smíchu, ale kterou nosíme v sobě. Tomáš nás vede k tomu, abychom se zamysleli nad tím, co prožíváme a jak se stavíme ke svému životu. Někdy stačí i malá změna.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Kouzlo obyčejné radosti vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kouzlo obyčejné radosti
probíhá od 30. ledna do 5. února 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Kouzlo obyčejné radosti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzlo obyčejné radosti

Kosačík, Tomáš

Břicháč Tom, 2021

Zahrajte si o průvodce radostí - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Kakajko napsal:

    Vyhraná kniha v pořádku dorazila, děkuji.

Napsat komentář