Kongresmanka Petersonová

kouzelne-pirko-pro-gwendy
Oblíbili jste si Gwendy z novely Kouzelná skříňka pro Gwendy? Pak si nenechte ujít volné pokračování tohoto příběhu. Co se stane, když se v Gwendině životě znovu objeví kouzelná skříňka, kterou už nikdy neměla vidět?

Volné pokračovaní titulu Kouzelná skříňka pro Gwendy, který napsal Richard Chizmar spolu se Stephenem Kingem, nás znovu zavede do malého mainského města Castle Rock, kde šerif Norris Ridgewick a jeho tým zoufale pátrají po dvou pohřešovaných dívkách. Ve Washingtonu D. C. se sedmatřicetiletá Gwendy Petersonová nemůže více lišit od rozpačité dospívající dívky, která kdysi trávila léto běháním po sebevražedných schodech. Téhož léta jí byla tajemným cizincem v černém obleku svěřena neobvyklá krabička, která jí nabídla drobné dárky výměnou za její péči, dokud se cizinec nakonec nevrátil, a slíbil Gwendy, že krabici už nikdy neuvidí. Gwendy o krabičce nikdy nikomu neřekla – ani svému manželovi. Jednoho dne se ale krabička znovu objeví, bez varování a bez muže v černém obleku, který by vysvětlil, co s tím má dělat. Znovuobjevení krabice spolu s znepokojivým zmizením v Castle Rocku vede Gwendy znovu domů, kde by mohla pomoci zachránit ztracené dívky a zastavit nebezpečného muže…

Kouzelné pírko pro Gwendy

Autor: Richard Chizmar
Přeložila: Dina Podzimková

Počet stran: 304
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7593-356-0
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Kouzelné pírko pro Gwendy vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Ukázka z knihy

Výtah cinkne, dveře se odsunou a otevřou průchod do třetího patra. Gwendy a s ní další dva lidé se protáhnou ven a připojí se ke skupince zaměstnanců čekajících ve frontě u ohrazeného kontrolního stanoviště bezpečnostní služby. U vchodu stojí hřmotný strážný s odznakem a pistolí zavěšenou u pasu a skenuje jejich průkazy. Pár metrů za ním jeho mladá kolegyně upírá pohled na monitor, zatímco zaměstnanci procházejí mezi svislými postranicemi průchozího detektoru kovů. Když se Gwendy propracuje do čela fronty, vytáhne z kožené kabely zalaminovanou identifikační kartu a podá ji strážci.
„Dobré ráno, paní kongresmanko Petersonová. Máte toho dneska hodně?“ Strážný naskenuje čárový kód a s přátelským úsměvem jí kartu vrátí.
„Vždycky toho mám hodně, Harolde,“ mrkne na něj. „To přece víte.“
Jeho úsměv se rozšíří a odhalí vpředu několik zlatých zubů. „Hele, já nic neřeknu, pokud vy uděláte to samé.“
Gwendy se zasměje a zamíří pryč. „Pozdravujte toho svého manžela,“ ozve se za jejími zády.
Ohlédne se a upraví si kabelu na rameni. „Vyřídím mu to. S trochou štěstí se dostane domů včas na Vánoce.“ (str. 19)

Přečtěte si celou ukázku.

O autorovi

Richard Chizmar (*1965) je známý vydavatel a editor magazínu Cemetery Dance a vlastník Cemetery Dance Publications. Je autorem celé řady úspěšných povídek a uplatnil se také jako producent a autor scénářů, vyučuje tvůrčí psaní. Je mnohonásobným držitelem několika významných cen, např. World Fantasy awards a International Horror Guild awards.

Zdroj informací: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA


Firma Pavel Dobrovský BETA s.r.o. byla založena v roce 1990. Věnuje se nakladatelské činnosti, distribuuje knižní produkci od více než 300 nakladatelů a obchodních partnerů po celé České republice. Zajišťuje distribuci zboží i na Slovensko. Provozuje maloobchodní síť prodejen, spolupracuje s knihovnami, školami, nemocničními zařízeními, kterým poskytuje zajímavé slevy. Počet knih, které nabízíme jak obchodním partnerům tak i v maloobchodní síti, se neustále zvyšuje. Každý měsíc uvádí firma na trh mnoho nových titulů. Široký výběr knih a serióznost podniku stále zvyšuje zájem obchodních partnerů o spolupráci s námi. Strategií firmy je nadále rozšiřovat všechny svoje aktivity.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzelné pírko pro Gwendy

Chizmar, Richard

Pavel Dobrovský – BETA, 2021

Napsat komentář