Získejte barevného průvodce lidským tělem

soutez-anatomie-od-adama
Napadají vás otázky týkající se vlastního těla, ale stydíte se zeptat? Třeba na to, jakou dobu stráví průměrný člověk na záchodě? Nebo jak vlastně fungují některé z biologických procesů? Objevujte tajemství lidského těla prostřednictvím krásných ilustrací.

Je bezpečné jíst holuby z nosu?

Přemýšlíte někdy nad tím, jak funguje vaše tělo?

Lidské tělo je výjimečné, fascinující a… docela divné. Vaše tělo je divné, moje tělo je divné. Tělo vašeho učitele matematiky je ještě divnější. Tahle kniha vám odpoví na všechny důležité otázky, jako například: Je bezpečné jíst holuby z nosu? Jak velkou část života strávíme na záchodě? Proč nám v řasách žijí odporná stvoření? (Jo, já vím. Omlouvám se.). Tak se v klidu posaďte, udělejte si pohodlíčko, natáhněte si gumové rukavice a já vás vezmu na prohlídku vašich vnitřností plnou hovínek a blití. Vítejte v Anatomii* od Adama.
Fajnové slovíčko pro nauku o těle. Vidíte? Už se učíte nové věci, a to čtete teprve anotaci.

Pro děti od 8 let.

Ukázka z knihy

anatomie-ukazka

 

Anatomie od Adama

Úplný (a úplně nechutný) průvodce lidským tělem
Autor: Adam Kay
Přeložila: Jana Hlávková
Ilustrace: Henry Paker

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 408
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2021
ISBN: 978-80-7565-891-3

Přečtěte si více o knize Anatomie od Adama, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. A nezapomeňte si projít ukázku.

 

jota

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

O autorovi

Adam Kay je oceňovaný komik a scenárista pracující pro televizi a film. V mládí vystudoval medicínu, poté šest let pracoval jako porodník a gynekolog a napsal i několik skript, než medicínu opustil a začal se věnovat psaní sitcomů pro BBC a další britské televizní kanály. Jeho první kniha Bude to bolet, doktore? (recenze audio podoby) se stala okamžitě bestsellerem a také ze strany kritiky se jí dostalo velmi příznivého přijetí. Získala několik ocenění a momentálně se podle ní natáčí seriál.

Zdroj informací: Jota

 

Vyhrajte knihu Anatomie od Adama

Kdo by mohl mít více odpovědí na otázky k lidskému tělu, než muž, který se věnoval medicíně? Díky jeho vtipně zpracovanému průvodci lidskou anatomií přijdete na věci, o kterých jste ani nevěděli, že by vás mohly zajímat. A nezáleží na tom, zda jste ještě děti, nebo již dospělí. Dozvíte se, zda je bezpečné jíst vlastní holuby z nosu anebo jakou část života strávíte na záchodě.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Anatomie od Adama vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Anatomie od Adama
probíhá od 25. listopadu do 8. prosince 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 průvodce anatomií

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAnatomie od Adama
Úplný (a úplně nechutný) průvodce lidským tělem

Kay, Adam

Jota, 2021

Získejte barevného průvodce lidským tělem - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Alena napsal:

    Dobrý den, děkuji za Anatomii od Adama, dnes jsem si ji vyzvedla.

Napsat komentář