Zahrajte si o biografii obdivuhodné ženy

soutez-kdyz-ma-zena-plan
Bývalá samoživitelka a modelka s problémy s nadváhou dnes patří mezi světoznámé celebrity, supermodelky a uznávané dietology. S čím vším se musela při své cestě za úspěchem potýkat? Co jí pomohlo vydržet? Jaký má recept na život?

Od nadváhy po respektovanou dietoložku

V životě přijdou okamžiky, které nemůžete ovlivnit, ale svůj vysněný život můžete žít v jakémkoliv věku. Musíte si pouze umět věci dobře naplánovat.

Maye Musk je okouzlující supermodelka, kterou nejčastěji potkáte na palubě letadla nebo v pevně semknutém a velmi neotřelém kruhu rodiny a přátel. Ne vždy byl její život tak jednoduchý, ne vždy patřila mezi smetánku. V jednatřiceti zůstala na výchovu svých tří dětí sama a ve snaze je zaopatřit se často pohybovala na hranici chudoby. A kdo jsou její tři děti? Elon Musk, podnikatel, inženýr a filantrop, Tosca Musk, producentka, režisérka a spoluzakladatelka streamingové platformy Passionflix, a Kimbal Musk, podnikatel a restauratér se zájmem o inovativní pěstitelství a vzdělávání dětí v přírodním prostředí. Maye se potýkala s problémy s nadváhou, působila jako plus size modelka a musela se vyrovnat s věkovou diskriminací v módním průmyslu. Dokázala si vybudovat kariéru respektované dietoložky, a to i přesto, že se často stěhovala z města do města napříč několika zeměmi a dvěma kontinenty a osmkrát v životě musela začínat znova od nuly. Nikdy se nenechala ničím odradit, překonala všechny překážky a díky svému racionálnímu přístupu k životu se nakonec ve svých „nejlepších letech“, jak svůj věk sama označuje, vyhoupla mezi světoznámé celebrity.

Když má žena plán

Život plný dobrodružství, krásy a úspěchu
Autorka: Maye Musková
Přeložila: Tereza Suchá

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 264
Vazba: vázaná
Vydáno: 09/2021
ISBN: 978-80-7565-883-8

Přečtěte si více o knize Když má žena plán, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Maye Musk je registrovaná dietoložka a výživová poradkyně, která se svými přednáškami objíždí celý svět, a současně je mezinárodně uznávanou supermodelkou. Často se objevuje v předních módních časopisech, jako například Vanity Fair, Vogue, Cosmopolitan, Marie Claire nebo Allure, mimo jiné i na titulní straně New York Magazine. Narodila se v Kanadě, dětství a mládí prožila v Jihoafrické republice. Je matkou tří velmi úspěšných podnikatelů: Elona Muska, Toscy Musk a Kimbala Muska. Nyní žije v New Yorku.

Zdroj informací: Jota

 

Vyhrajte knihu Když má žena plán

Maye Musk, bývalá plus size modelka, která se potýkala s nadváhou, a bývalá samoživitelka často žijící na pokraji chudoby, je dnes uznávanou dietoložkou, supermodelkou a matkou tří úspěšných podnikatelů: Elona Muska, Toscy Musk a Kimbala Muska. V životě si musela několikrát poradit, opakovaně začínala od nuly. Svou cestu za dnešním úspěchem vypráví ve své biografii.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Když má žena plán vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Když má žena plán
probíhá od 21. do 27. listopadu 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Když má žena plán

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdyž má žena plán

Musková, Maye

Jota, 2021

Napsat komentář