Trocha romantiky není na škodu

uvod-romantika
Dlouhé podzimní večery zvou k uvelebení se v pohodlném křesle a čtení oddychových knih. Dnes si představíme dva nové romány, které s romantikou a smyslnými situacemi nijak nešetří.

Co se stane, když vás pozve budoucí šéf mediální společnosti na rande? A co když je tak arogantní, že ho nesnášíte snad víc, než je to možné? Jen kdyby nebyl tak přitažlivý… Začtěte se do nového erotického příběhu australské spisovatelky T. L. Swanové.

Na druhý pokus

Autorka: T.L. Swan
Přeložila: Zdenka Lišková

Počet stran: 440
Vazba: vázaná
Formát: 126×209 mm
ISBN: 978-80-7625-171-7
Doporučená cena: 449 Kč

Knihu Na druhý pokus vydalo nakladatelství Metafora.

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi.
Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitelně přitažlivý?!
Jen tři dny po zmíněném mítinku mi nečekaně zavolal – a pozval mě na rande!
Samozřejmě bych radši umřela, než bych se sešla s chlápkem, jako je on. Ačkoliv musím uznat, že mi to docela polechtalo ego. Hlavně ten moment, kdy jsem ho odmítla!
Jenže teď, o šest měsíců později, jsem se vypravila na konferenci do Francie, a co čert nechtěl – jedním z přednášejících je on. Příšerný, odporný, samolibý Tristan Miles!
Až na to, že zatím není ani příšerný, ani odporný ani samolibý. Naopak, je překvapivě okouzlující a vtipný, a když se na mě podívá, navzdory svému přesvědčení se celá chvěju…
Já se jím ale nedám uchvátit. Je to jenom sukničkář v nažehleném obleku.
A já jsem zas jen vdova se třemi neukázněnými kluky na krku…
Bože, ať už ta konference skončí!
Každý totiž ví, že Tristan Miles vždycky dostane, po čem zatouží – a právě teď zatoužil zrovna po mně!

Ukázka z knihy

Vjíždím na příjezdovou cestu a zadívám se na dům, který se přede mnou vynořil.
Náš dům.
Ten, který jsme společně s Wadem postavili – ten, ve kterém jsme chtěli společně zestárnout.
Náš malý kousek ráje na Long Islandu. Wade trval na tom, aby naše děti vyrůstaly mimo město. On sám strávil dětství v New Yorku a moc si přál, aby jeho děti mohly kdykoliv vyběhnout na zahradu a v klidu si hrát.

Zaujala-li vás tato kniha prohlédněte si online ukázku.

O autorce

Australská spisovatelka T. L. Swanová píše romantickou literaturu. Studovala psychologii, ráda pije kafe či margarity, jí koláče a čokoládu. Vytváří takové postavy, se kterými by se sama chtěla přátelit.

Zdroj: tlswanauthor.com

O nakladateli

Nakladatelství METAFORA bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V oblasti poznání je METAFORA vydavatelem knih takových autorů, jako je Elizabeth Haichová, Judy Hallová či Anthony Wiliam. V lednu 2019 spojila síly s Nakladatelským domem GRADA.

————————————————

Paříž je vždycky dobrý nápad. Ano. Zvlášť pokud se tam máte setkat se svým bývalým milencem. Pomůže právě on znovu nalézt hlavní hrdince nového románu Jenn McKinlayové životní štěstí?

Paříž je vždycky dobrý nápad

Autorka: Jenn McKinlayová
Přeložil: Jiří Kobělka

Počet stran: 376
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-271-3086-3
Doporučená cena: 379 Kč

Knihu Paříž je vždycky dobrý nápad vydalo nakladatelství Cosmopolis.

Uplynulo už sedm let od doby, kdy Chelsea Martinová podnikla své evropské roční dobrodružství. Potom se musela nečekaně vrátit, a tak se vrhla na kariéru. Když jí otec zničehonic oznámí, že se bude ženit, Chelsea si uvědomí, že tak trochu zahořkla a její život se zastavil. A s tím se v žádném případě nehodlá smířit!

Proto se rozhodne cestu zopakovat a najít své staré já. Chce se znovu podívat na místa, která kdysi navštívila a kde byla opravdu šťastná. A ano, chce se znovu setkat i se svými tehdejšími milenci: Colinem v Irsku, Marcelinem v Itálii a Jeanem-Claudem v Paříži. Kdoví, třeba jí jeden z nich pomůže najít radost ze života.

Ukázka z knihy

„Prostě odcházím,“ řekla jsem.
„Promiň, co jsi říkala?“ Aidan Booth si vytáhl z uší sluchátka a ukázal mi je. „Zrovna jsem meditoval.“
„Aha, tak promiň, že jsem tě vyrušila,“ odpověděla jsem. Rozhlédla jsem se po kanceláři a pokusila se v sobě najít stejné odhodlání jako před vteřinkou, kdy jsem slovo odcházím vyřkla poprvé. Stálo mě to tři šálky kávy a rychlý poslech skladby Flawless od Beyoncé, abych se patřičně napumpovala. Byla jsem připravená jako ještě nikdy, a najednou… nic.

Ve čtení ukázky můžete pokračovat na tomto odkazu.

O autorce

Jenn McKinlayová je americká spisovatelka. Píše převážně romantickou a mysteriózní literaturu. Vyhrála několik ocenění od New York Times či USA Today. Žije v Arizoně se svými dětmi, domácími mazlíčky a kytarami svého manžela.

Zdroj: books.google.cz

O nakladateli

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNa druhý pokus

Swan, T.L.

Metafora, 2021

zobrazit info o knizePaříž je vždycky dobrý nápad

McKinlayová, Jenn

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář