Zahrajte si o snahu hraničářů zabránit vzpouře

kralove-clonmelu-audiokniha-perex
Mladý hraničář Will se vydává na sněm hraničářů a doufá, že zde potká i Halta. Ten se však neúčastní, protože daleko na západě vyšetřuje zvláštní události. Podaří se mu zabránit vzpouře v Clonmelu? To se dozvíte v osmém díle série Hraničářův učeň.

Sekta rozvracející jedno království za druhým

Will se účastní každoročního sněmu, kde se setkává se všemi hraničáři. Se všemi, kromě Halta, ten mezitím vyšetřuje zvláštní události na západě. Ukáže se, že se znova zformovala lživá náboženská sekta, která si říká nezasvěcení a stačila už rozvrátit skoro pět z šesti hibernijských království. Nyní je v ohrožení království Clonmel, a Halt, Will a Horác se vydají na cestu, aby v něm pomohli znovu nastolit pořádek a odvrátili tak útok sekty na samotný Araluen. Na povrh vyplavou střípky z Haltovy minulosti, které si celou dobu tak úzkostlivě strážil. Budou jim na výpravě užitečné? Budou dva hraničáři stačit na zabránění vzpoury v celém – a pro ně navíc cizím – království?

 

Králové Clonmelu

Autor: John Flanagan

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Matouš Ruml
Překlad: Zdeňka Tenklová
Délka: 12 hodin 21 minut
Vydáno: 5/2021

Přečtěte si více o audioknize Králové Clonmelu, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

John Flanagan je australský spisovatel, který nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Králové Clonmelu

Každoročně se všichni hraničáři sjíždějí na sněm a Will na něm samozřejmě nesmí chybět. Doufá, že se zde setká i s Haltem, ale záhy se dozvídá, že ten má jiné povinnosti. Protože starého přítele nechce nechat ve štychu, vydává se mu na pomoc. Protivníci vypadají silní, však už se jim podařilo rozvrátit pět z hibernijských království, a nyní ten samý osud čeká Clonmel. Nebo snad Halt, Will a Horác přijdou na to, jak nebezpečí odvrátit? To si poslechněte v osmém pokračování série Hraničářův učeň od Johna Flanagana.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Králové Clonmelu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Králové Clonmelu
probíhá od 27. srpna do 9. září 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Králové Clonmelu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrálové Clonmelu
Audiokniha

Flanagan, John

Audiotéka.cz, 2021

Napsat komentář