Lži a nevěra v hlavní roli

tri-zeny-pana-wrighta
Tři ženy, tři vztahy. Jak dlouho asi potrvá, než se zjistí, že v roli partnera, manžela i milence je jeden a ten samý muž? Pojďte si zpestřit zbytek léta a na vlastní oči si ověřit, že lež má krátké nohy… anebo ne?

Lark má před sebou hned dvě zajímavé vyhlídky – rozjíždějící se kariéru v navrhování deskových her a vášnivý románek s charismatickým investorem. Trip je tak pozorný a okouzlující, tak dokonalý… až se zdá, že snad ani nemůže být skutečný.
Jessica byla ve vztazích vždy velmi opatrná, ale Jonathanovi jednoduše nemůže odolat. Brilantní vizionář inspirují tisíce lidí s velkými plány. Jessica se má stát součástí hvězdného týmu jeho farmaceutického start-upu… a jeho života mimo pracovní dobu.
Holly vede pohodlný život s manželem Jackem, se kterým jsou svoji už téměř dvacet let. Společně vychovali tři děti, postavili překrásný dům a založili uznávanou charitativní nadaci. Je pyšná, že se jim podařilo vybudovat manželství, které přetrvalo dlouhé roky… jen se odmítá zblízka podívat na trhliny v jeho zdánlivě bezchybné fasádě.
Lark, Jessica a Holly, tři naprosto cizí ženy, mezi kterými však existuje jedno velmi bolestné pojítko.
Bolestné pojítko se stejným příjmením.
Lži a nevěra ale mají tendenci vyplouvat na povrch a charismatického pana Wrighta – ať už jeho skutečné křestní jméno zní jakkoliv – se pravda chystá dostihnout už velmi brzy.

Tři ženy pana Wrighta

Autorka: Linda Keir
Přeložila: Diana Rykrová

Počet stran: 432
Vazba: vázaná
Formát: 130×205 mm
ISBN: 978-80-7625-177-9
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Tři ženy pana Wrighta vydalo nakladatelství Metafora.

 

Ukázka z knihy

Hotelové bary nepatřily zrovna k jejím nejoblíbenějším místům. Ať už právem, či neprávem, Lark si je vždy spojovala s plešatícími padesátníky, kteří už si objednávali druhý drink, zatímco teprve dopíjeli ten první, vzájemně se trumfovali ve svých sportovních zraněních a předháněli ve vyjmenovávání navštívených dovolenkových destinací, aby dokázali, kdo má nejtučnější konto a největší penis. Jejich zaměstnání byla s největší pravděpodobností stejně nezajímavá: obchodní manažer, investiční poradce, firemní zástupce. (str. 11)

***

Jessica zajela na parkoviště za domem, které se jí zdálo malé na to, aby mohlo poskytnout prostor všem nájemníkům. Jediná dvě volná místa se nacházela mezi cedulí s varovným nápisem: PARKOVACÍ MÍSTA POUZE S PŘIDĚLENÝM POVOLENÍM! JINÁ VOZIDLA BUDOU OKAMŽITĚ ODTAŽENA! Zastavila před kontejnerem a na kousek papíru v rychlosti napsala, že se právě stěhuje. Rozhodla se trochu zariskovat. Popadla koš s oblečením a doufala, že všechno dobře dopadne. Když z peněženky vytahovala klíč, navzdory všem okolnostem a nepříznivému počasí se nedokázala zbavit nadějného očekávání. Jon jí ho poslal v dárkové krabičce zabalené do papíru se vzorem malých barevných domků a ovázané pestrobarevnou mašlí. (str. 30)

***

Vnější vystupování bylo rozhodně důležité, a právě proto Holly nikdy nejezdila v džínách a starém vytahaném tričku, ale vždycky si oblékla jezdecké kalhoty, vysoké boty, přiléhavou bundu a jezdeckou přilbu. Bylo jí samozřejmě jasné, že sousedům, a dokonce i svým vlastním dětem díky tomu připadala směšná, ale ona měla poněkud vyšší životní cíle než jen udělat dojem na pár místních primitivů nebo na své děti, které se cítily trapně při každé druhé příležitosti. Koně, na nichž jezdila, potřebovali nejlepší možné PR, jaké mohli dostat. (str. 43)

Pokračujte na zbytek ukázky.

 

O autorech

Linda Keir je pseudonym Lindy Joffe Hull a Keira Graffa. Dosud jim byly vydány tři knihy: Drowning with Others, The Swing of Things a Tři ženy pana Wrighta.

Zdroj informací: Amazon (přeloženo)

Debutový román The Big Bang autorky Linda Joffe Hull vydalo nakladatelství Tyrus Books v roce 2013. Je také autorkou romantických komedií Frog Kisses a Over the Moon a série My Frugalicious Mystery, která zahrnuje Eternally 21, Black Thursday a Sweetheart Deal. Lindina povídka „Black Cow“ byla nedávno zařazena do antologie inspirované Steely Dan Die Behind the Wheel.

Zdroj informací: lindajoffehull.com (přeloženo)

Keir Graff je všestranný autor a editor, který vydal jedenáct románů pod třemi různými jmény.

Zdroj informací: keirgraff.com (přeloženo)


Nakladatelství METAFORA bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V oblasti poznání je METAFORA vydavatelem knih takových autorů, jako je Elizabeth Haichová, Judy Hallová či Anthony Wiliam. V lednu 2019 spojila síly s Nakladatelským domem GRADA.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTři ženy pana Wrighta

Keir, Linda

Metafora, 2021

Napsat komentář