S dětmi do lesa!

Vitejte u nas v lese_uvodni
Vítejte u nás v lese je knížka Henriette Wichové s krásnými ilustracemi Tessy Rathové, v níž najdete sedm příběhů z lesního prostředí. Můžete tak svým dětem předčítat každý den v týdnu a naučit je, jak jdou dny za sebou.

Život uprostřed přírody je plný dobrodružství. Vítejte u nás v lese – to je sedm napínavých příběhů na sedm dní v týdnu o tom, co všechno můžete zažít, když jste děti a bydlíte v hájovně. 7 příběhů k předčítání a pro dobrou náladu na 7 dní v týdnu pro děti od 4 let. Sourozenci Frída a Benjamín bydlí v hájovně s maminkou Andreou, tatínkem Štěpánem a nezbedným jezevčíkem. A život v lese nabízí spoustu dobrodružství. V pondělí Frída objeví noru s liščaty, v úterý Andrea zachrání hned několikrát svatbu a ve středu prožije posmutnělý Benjamín den plný kouzel. To ovšem týden ještě zdaleka nekončí. Jste zvědaví, co se bude v lese dít ve čtvrtek, v pátek, v sobotu a v neděli? Na konci knihy najdete hru, se kterou si procvičíte, jak jdou dny v týdnu pěkně za sebou.

 

Vítejte u nás v lese

Týden plný příběhů
Autorka: Henriette Wichová
Přeložila: Michaela Škultéty
Ilustrovala: Tessa Rathová

Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Formát: 165×232 mm
ISBN: 978-80-7670-029-1
Doporučená cena: 220 Kč

Knihu Vítejte u nás v lese vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Vitejte u nas v lese_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

O autorce

Henriette Wichová pochází z Landshutu v Německu, kde už jako dítě na zahradě v houpací síti četla všechny knihy, které se jí dostaly do rukou a často snila o tom, že až vyroste, bude knihy sama psát. Později, po studiích němčiny a filozofie, začala sbírat dětské knihy a tento koníček ji přivedl do knižního nakladatelství k práci redaktorky knih pro děti. V roku 2000 se jí splnil velký sen a stala se autorkou první vlastní knihy. Psaní knih pro děti a mládež se stalo jejím povoláním a její příběhy jsou vždy o odvaze a přátelství.

 

O ilustrátorce

Tessa Rathová je německá ilustrátorka, která se specializuje na hravé ilustrace knih pro děti a mládež. Žije v Berlíně a její pestrobarevné hravé obrázky jsou součástí více než třiceti publikací z produkce několika německých knižních nakladatelství.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVítejte u nás v lese
Týden plný příběhů

Wichová, Henriette

Kazda, 2021

Napsat komentář