Vítejte v Ruinách

Jeden rok
Hlavní hrdinka Ema ani po smrti nemá klid. Místo něj jí společnost dělají smrtky, které se kromě sbírání duší stíhají věnovat i vlastní zábavě. Jejich domovem jsou Ruiny, kde prožívají svá posmrtná dramata.

Myslíte si, že po smrti dojdete klidu? Ne, když budete mít smůlu. Já ji měla. Překvapivě. Místo odpočinku jsem se dočkala bandy vyšinutých smrtek, které si svůj čas mezi sbíráním duší krátí vztahovými peripetiemi, za něž by se nemuseli stydět ani hrdinové telenovel, dramat, tragédií a tragikomedií všeho ražení. Takže vítejte v Ruinách, domově Smrťáků. Jsem Ema a budu vaše průvodkyně.

Ukázka z knihy

Snažila jsem se. Opravdu. Stálo mě to všechny síly usmívat se a přesvědčovat samu sebe, že oslava Nového roku je vlastně fajn. Vždyť kdo by ho neměl rád? Sejdete se s přáteli, zapijete minulý rok, nasmějete se, a jak se blíží půlnoc, s nadšením očekáváte začátek dalšího roku, ve kterém už určitě zhubnete, nebudete nic odkládat a stoprocentně, ale stoprocentně, přestanete kouřit.
Kdepak. S oslavami Nového roku je to takhle.
Nikdy jsem je ráda neměla.
Nemám je ráda.
A jsem si víc než jistá, že je ani nikdy ráda mít nebudu.

Jeden rok

Autor: Eleanor Corvin

Počet stran: 393
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-7568-394-6
Doporučená cena: 299 Kč

 

 

Knihu Jeden rok vydalo nakladatelství Bookla.

O autorce

Eleanor Corvin, vlastní jménem Pavla Novotná, vystudovala archeologii na Filozofické fakultě v Brně. V současné době pracuje jako zástupce vedoucí v maloobchodě. Žije v Kratochvilce, vesničce poblíž Brna. Psala povídky pod pseudonymem Aranel van de´ Corvin, které zveřejňovala na blogu nejsvetalagaesie.blog.cz. Po zrušení blogu se rozhodla vydat první knihu Jeden rok.


booklalogoDíky projektu Bookla.cz máte konečně možnost vydat si vlastní knihu. Nezáleží na tom, jestli chcete vydat sbírku básní, detektivku, povídku nebo rozsáhlý román.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJeden rok

Corvin, Eleanor

Bookla, 2021

Napsat komentář