Autorská četba z knihy Jak se hladí duše

Frantisek Novotny_Jak se hladi duse
Zaposlouchejte se do vyprávění a básní Františka Novotného, který vás v audioknize Jak se hladí duše provede nejrůznějšími tématy a připomene i jiná umělecká díla a význačné osobnosti.

Autorská četba z knihy Jak se hladí duše (2020), souborů drobných textů a básní oblíbeného spisovatele a moderátora Františka Novotného, jako např. Studánky v srdci, Chvála otázek, Jak číst myšlenky, O hradech z písku, Jak jsem ani tentokrát neporazil Františka Nepila, O tatínkovi, Proč pastýři nezbloudí, Neboj ty se nic a další.

 

Jak se hladí duše

Autor: František Novotný

Vazba: CD
Celková délka: 01:13:38
Formát: 128×141 mm
ISBN: 8590236110823
Doporučená cena: 249 Kč

Audioknihu Jak se hladí duše vydalo nakladatelství Radioservis, na jehož webu si můžete přehrát ukázku.

 

O autorovi

František Novotný (* 1943) je český rozhlasový redaktor, scenárista, publicista, moderátor, básník, textař písní a odborník na krizovou komunikaci. Absolvoval mj. Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy a více než 30 let pracuje v Československém (nyní Českém) rozhlase. Dlouhodobě spolupracuje se skupinou Spirituál kvintet. Je autorem knih Blažení, Buďme, Ozvěna tenká jako vlas či Tichá vůně slov.

Zdroj informací: Dvojka


Radioservis je největším výrobcem audiozáznamů v České republice. Jeho záměrem je postupně zpřístupnit rozhlasový archiv (mluvené slovo, hudbu a další pořady), tak i fyzické nosiče na jednom místě online. Nabízené záznamy pořadů jsou dodávány ve vysoké kvalitě upravené zvukovými mistry.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak se hladí duše (audiokniha)

Novotný, František

Radioservis, 2021

Napsat komentář