Získejte mrazivý příběh o strachu a odplatě

unesena
Mladá dívka prodělá traumatickou zkušenost, která se hluboce vryje do jejího podvědomí a poznamená ji na celý život. Kvůli tomu se rozhodne dělat, co je v jejích silách, aby se s podobnými zážitky nemusely setkávat i další dívky. Jenže se bude nejprve muset postavit vlastním přízrakům minulosti…

Otevřené rány z dospívání

Když se sedmnáctiletá Lizzy Gardnerová vrací domů z romantické schůzky se svým chlapcem Jaredem, nemůže být šťastnější. Idylický večer se však záhy mění v noční můru. Lizzy je unesena a vězněna zvráceným sériovým vrahem, kterého policie přezdívá Sklípkan. Po měsících trýznění se jí, jako jediné z jeho obětí, podaří uniknout. Sklípkan není nikdy dopaden a Lizzy je odsouzena k životu ve strachu a v neustálém ohlížení se přes rameno.

O čtrnáct let později Lizzy pracuje jako soukromá vyšetřovatelka a ve volném čase vyučuje mladé dívky a ženy sebeobranu. Chce pomáhat ostatním a zapomenout na prožitou hrůzu, která ji v dospívání potkala a kvůli níž je všem známá jako „ta, která přežila“. Když jí jednoho dne zazvoní telefon a uslyší v něm Jareda, toho času speciálního agenta FBI, přeběhne jí mráz po zádech. Ví, o kom bude řeč. Sklípkan se vrací. Hra na kočku a myš začíná. A přežít může jen jeden z nich.

 

Unesená

První kriminální případ Lizzy Gardnerové
Autor: T. R. Ragan

Vydalo: nakladatelství Katto
Přeložil: Jakub Kapras
Počet stran: 376
Vazba: vázaná
Vydáno: 04/2021
ISBN: 978-80-7402-429-0

Přečtěte si více o knize Unesená, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Unesená

O tom, jak rychle se může všechno změnit, ví sedmnáctiletá Lizzy své. V jednu chvíli myslí jen na to, jak je šťastná a zamilovaná, načež se probudí v neznámé místnosti plné pavouků, svázaná a zraněná. Naštěstí se jí povede utéct. Svůj dospělý život zasvětí tomu, aby podobným případům zabránila. Až se jednoho dne staré rány znovu otevřou… Kdo na konci zůstane stát s hlavou vztyčenou?

 

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Unesená vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Unesená 
probíhá od 23. do 29. května 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Unesená

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUnesená
První kriminální případ Lizzy Gardnerové

Ragan, T. R.

Katto, 2021

Napsat komentář